Mire jók az ilyen fotók?
Több ismerősöm is van, akik valamilyen oknál fogva semmilyen fényképet nem tesznek ki a gyerekükről. Megértem; én sem vagyok egy posztolós fajta; talán 1-2 képet teszek ki évente, azokat is törlöm egy idő után...
DE! Ezek az ismerőseim időről, időre mégis feltöltenek egy-egy semmitmondó képet pl. a gyerekük lábáról, kezéről, hajáról...stb.
Ha már egyszer ezt az elvet képviselik; akkor miért tesznek ki mégis egy ilyet? Miért gondolják, hogy bárki számára ugyanolyan értékes a gyerekük lábának a képe, mint Nekik?
Nem'születés bejelentős' fotóról beszélek. A mai kérdésem tárgya egy 4 hónapos, és egy 2 éves gyerek kezéről, lábáról feltöltött kép (egy anyukától).
Az még oké, hogy szép, ha tesók megérintik egymást...stb.; de a képen konkrétan csak egy láb meg egy kéz van, mindenfajta testbeszéd nélkül...
Mert vágyik kvázi vadidegen facebook ismerősök like-jaira, de nem akarja a gyereket kirakni, mert az most nem trendi, mert most a csapból is az folyik, hogy a "celebek" is hogy védik a gyerek személyi jogait (már aki).
Én nem rakok ki a gyerekemről a facebookra képet, de rengeteg képet készítek és osztok meg családi körben. A facebook nép like-jai meg véleménye peidg nem érdekel, de emléket azt ezres számban gyártok a fényképezőgéppel meg telefonnal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!