Mire jók az ilyen fotók?
Több ismerősöm is van, akik valamilyen oknál fogva semmilyen fényképet nem tesznek ki a gyerekükről. Megértem; én sem vagyok egy posztolós fajta; talán 1-2 képet teszek ki évente, azokat is törlöm egy idő után...
DE! Ezek az ismerőseim időről, időre mégis feltöltenek egy-egy semmitmondó képet pl. a gyerekük lábáról, kezéről, hajáról...stb.
Ha már egyszer ezt az elvet képviselik; akkor miért tesznek ki mégis egy ilyet? Miért gondolják, hogy bárki számára ugyanolyan értékes a gyerekük lábának a képe, mint Nekik?
Jajj nagyon nevetek mert ezzel a kérdéssel abszolút tudok azonosulni :D
Vagy amikor kirakják a teljes babát, a feje helyére meg tesznek egy matricát :D
Most akkor vagy mutogatom, vagy nem…
Erre azt tudom mondani, hogy az ő dolguk...
Nekik tetszik, ezért felteszik...
Ha neked nem tetszik, töröld, tiltsd. Ennyi.
Nekem meg pl a kiskutyás képek nem tetszenek. Na és?! Valakit érdekel?! Nem....
Nekem is van ilyen ismerős, aki mindig kitakarja a gyerek arcát.
Nagyon kicsi városban élünk, mindneki ismer mindenkit. Mégis, mitől fél, mitől tart, milyen visszaélést képzel el?
A like kell, de a gyereket nem láthatja senki.
De hiszen nincs rajta semmi :D mennyi olyat látok napi szinten, hogy ott az egész baba a képen /nincs semmi mögötte amit nézni kéne pl. táj/ és akkor a baba feje helyén egy napocska vagy egy szív vagy egy smiley. Ergo egy fejnélküli babatest fiús vagy lányos ruhában.
Eredetiben biztos pazar, cuki a bébi, de full felesleges kirakni 500 embernek a baba aznapi outfittjét.
nekem senki ne próbálja meg megmagyarázni, hogy ez normális dolog 😆😆
Ha valaki egy többfős családi fotóról ilyesmi módon letakarja azt mondom oké, de ez így célzottan olyan: annyira tartalak, hogy tudd, van gyerekem. Annyira már nem, hogy láthasd is, viszont bele gebednék, ha nem hozhatnám a világ tudtára, hogy van!
7, pont az ilyet mondtam!!
Mi értelme ennek?
Mitől fél? Attól, hogy valaki visszaél, ellopja a képet, vagy mi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!