Császárosok, nektek is ilyen/ilyen volt a hasatok?
Sima szülés után is marad egy kis "kötényhas" vissza a megnyúl bőr miatt. Ha jó a genetikád, jók a kötőszöveteid, idővel teljesen vissza fog húzódni. Amint lehet, rásegíthetsz egy kis tornával.
Nekem a java 2-3 hónap alatt ment vissza, de sajnos maradt egy kicsi az első szülés után, de nem a legjobbak a kötőszöveteim, és nem is vagyok már túl fiatal. :)
Mindent megfogok érte tenni:)
Egyébként normális, hogy még mindig nem érzem a hasamat? Teljesen el van zsibbadva a vágás fölött, de a seb már nem fáj
Nekem kb 2 évig volt érzéketlen a vágás és a körülötte lévő rész. Szóval, nyugi, tök normális. :)
Nekem nem lógott a hasam, mert nekem kb akkora maradt szülés után, mint másnak 8 hónapos terhesen. :) A fiam 2 hónapos volt és egy idegen azt kérdezte, hogy már jön is a következő?? Marha ciki volt. :) De aztán szépen lefogytam és nem maradt lógós bőr a hasamon. Biztosan rendeződni fog neked is, csak türelmesnek kell lenni.
:O úristen 2 évig?
Nekem szerencsére elég szépen megy le a hasam. Császár után akkora volt, mintha 5-6 hónapos lettem volna, aztán minden nap kisebb lett, de még van mit leadni.
Mikor lehet kb hasazni? A védőnő azt mondta, hogy 3 hónap után elmehetek már futni, de még fél év után se hasazhatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!