én +26 kg-ot szedtem fel toxémia miatt.a kilók már lementek de a hasam ugyan olyan ronda!utálom!mondjuk és nem tartozom a szerencsések közé mert a bőröm is szanaszét repedt,pedig kentem minden nap!remélem te szerencsésebb vagy!ja 11 hónapja szültem!
2010. ápr. 21. 15:11
2/13 A kérdező kommentje:
Szia sajnos én is ugyan igy vagyok mint te.
Nagyon csunya a hasam ha tehetem inkább rá sem nézek :(
A kilok nekem is lementek de a hasam borzaszto.
2010. ápr. 21. 16:01
3/13 anonim válasza:
4 hónapja szültem, lement 7kg még aznap( 10kg-ot szedtem fel abból 4 volt a lányom ) a hasam szét van szakadva nekem is iszonyúan olyan szép kis kötényhasam van:) slim & lift-el tartom kordában, mert plöttyedt nem feszes:S SZép lesz így menni a strandra, még jó,hogy divat a tankini::D
2010. ápr. 21. 20:23
4/13 anonim válasza:
Nem ment le 7 hónap után sem:(Kilóra annyi vagyok, mint kismamaság előtt.Na de a hasam?!Az borzasztó.
Azt olvastam, hogy a vulkáni működés az idén tönkre fogja tenni a nyarat.Nem lesz igazi nyár.Hát akkor ez az én nyaram...Nem kell menni Siófok beach-er a kis családdal.
2010. ápr. 21. 20:51
5/13 anonim válasza:
Épp 6 hete szültem, a múlt héttől már be tudom gombolni a régi nadrágjaimat és kg-ra vissza nyertem a terhesség előtti súlyomat. Össz 12 kg-ot szedtem fel, ebből 5 kg ment le a szüléskor, a többi itthon az 5 hét alatt. A hasamom a bőr szép, nem repedt meg, de a hasam formája szörnyű csúnya lett! A vágásnál olyan lógós, szinte nem is látni a sebet mert ráhajlik és a formája is olyan maradt mint terhesen csak sokkal laposabb. Szerintem ez már így is marad. Szóval kilók ide vagy oda én sem úsztam meg...
2010. ápr. 21. 20:51
6/13 anonim válasza:
és örülhetünk asszem.barátnőmnek 18 évesen hosszanti vágás kellett mert későn vették észre a rátekeredett köldökzsinórt a kislányára.iszonyat csúnya szegénynek 4 év után is:S
2010. ápr. 21. 21:46
7/13 anonim válasza:
Nekem 9 hónap volt. Egész jól lement, viszonylag lapos is lett, de a csíkok... ehh az gáz. Pedig kentem :(
2010. ápr. 22. 08:40
8/13 anonim válasza:
amúgy én mindig azzal vígasztalom magam,hogy még mindig szebb mint Kate-nek a Jon-Kate+8ből, aki nézi a műsört láthatta,hogy milyen förtelmesen nézett ki a hasa.Terhesen mint egy hegy,utána mint egy omlás:D
2010. ápr. 22. 09:29
9/13 anonim válasza:
38 éves vagyok és az első babám szültem 7 hete. 23 kilójött fel, ebből szüléskor lement 8. A 7 hét alatt még lement 11. A hasamon a bőr nem csíkos és nem nyúlt meg. Még van rajtam pár kiló 3-4 de teljesen elégedett vagyok. A vágás is pici és minden olyan mint előtte nem lett csúnya a bőröm és szinte nem is látszik rajtam, hogy szültem egy gyereket.
2010. ápr. 22. 10:12
10/13 anonim válasza:
Hatalmas hasam volt, császár után, mikor már visszahúzódott a méhem az eredeti állapotára azt hittem rossz vicc az egész, ami maradt.
Csíkok, kinyúlt bőr hájjal, linea negra. Fél éve szültem, de messze nem vagyok csinos. Múltkor mértem a derék
és a csípőbőségem majdnem egyforma... kilóban annyi vagyok, mint szülés előtt én is.
De akkora csoda a gyermekem, hogy ez sokat segít elfodtatni magammal az "új külsőmet"
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!