Császárosok! Mikor ment le a hasatok? és meddig fájt?
Sziasztok!
pénteken lesz 3hetes a babám, a hasam nem ment le..vagyis ne úgy értsétek, hogy akkora mint volt, de azért olyan 16 hetes terhesen volt ekkora:) Neketek mennyi idő alatt ment le?egyáltalán ez még változni fog vagy így marad?azért érdekel mert olyan rossz, hogy jönnek látogatni és kérdezik, hogy maradt mégegy a hasadban?? rosszul esik és nem is értem miért kell megjegyezni!A másik pedig még néha ugyan úgy fáj a sebem mint a korházban...alig birok olyankor felkelni!Pisiléskor is mintha kiszakadna a helyéről a méhem:( ez normális? el vagyok keseredve:(
Ne legyél elkeseredve, a császár nagy hasi műtét.
Nekem szerencsém volt,mert 10 nap után már fájt a seb és 6 hét után rám jött a szülés utáni nadrágom.
Nehogy azt hidd,hogy sovány vagyok,mert nem,de a hasam ennyi idő után kezdett visszahúzódni.
Nem tudom miért kell bántani egy frissen szült anyukát!
Majd lemegy a felesleg,első a baba, 3 hét nagyon kevés.
A fájdalomról én említés tennék az orvosomnak,nekem ilyenkor már nem fájt,csak érzékeny volt.
Sok boldogságot!
22 hónapos nagy fiú anyukája
Türelem!Hisz még csak 3 hét telt el!!!!Teljesen vissza kell húzódnia a méhednek!Le fog menni a hasad:)Minden nappal jobb lesz!
3 császáros
Köszönöm csajok!megnyugtattatok!:)
a hasfájásról annyit még hogy ügyeletesnél szültem aki semmibe vett!félek hogy valamit elcseszett:S Pont a legrosszabb dokit fogtam ki:(
teljesen normális, ne aggódj! Nekem kb. 5-6 hétig fájt, de a 6 hetes kontrollra már úgy mentem, hogy akár jöhetne is a következő baba (na azért persze vártam 18 hónapot a második teherbeeséssel).
A hasamhoz még több idő kellett, de azért nem volt vészes. Ne aggódj, minden rendben lesz. Jó babázást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!