Mennyi idő alatt állt vissza a hasatok szülés után az eredeti állapotára?
Ez abszolút genetika, illetve sport, diéta kérdése. Én alapból főleg hasra, csípőre hízom. Szülés előtt, rendszeresen jártam terembe, tök lapos volt ezáltal a hasam.
Most ismét futok, terem. Még sem ment vissza az alsó része, felül már jó nagyjából Ja, és két éves, négy hónapos a gyerekem.
Ha lenne pénzem, tuti megcsináltatnám, mert nagyon zavar, de muszáj keményebben ráfeküdni a témára, mert ottmarad. Viszont több nőt is láttam, nyáron is, hogy a kb 4 hónapos gyerekét sétáltatja, és full vékony, lapos a hasa, van több olyan kolléganőm is, akinek szintén. Hát, jó nekik. Akinek meg ottmarad, az küzd. :-)
"7 hónapja szültem. Még nem állt vissza a hasam, de szerintem ez már nem is fog. Vagyis egy módon vissza tudna állni, ha kb. egy hónapig csak annyit ennék, hogy ne ájuljak el. De szerencsére nincs rajta stria, és nem túl nagy, de nem is akkora, mint amikor teherbe estem. Mondjuk engem nem zavar, legalább látszik, hogy nem éhezek."
Te hasi zsírról beszélsz, az nem ugyanaz, azt terhesség nélkül is fel lehet halmozni.
Én a kitágult hasfalról és bőrről.
Nekem rögtön szülés után már lement a hasam, csak az amúgy is évek óta ott levő zsír volt rajta és furán "rojtozódott", olyan laza volt a hasam, mint egy elvizezett tészta :)
Kellett 1-2 hónap mire visszaállt eredeti állapotába. Igaz, nekem nem nőtt hatalmasra a hasam és zsírt nem szedtem magamra.
7 hónapja szültem, ment vissza, de nem teljesen.
Szerintem kell 1 év mire visszanyerHETi a formáját. Én is elkezdtem edzeni. A striák nyílván nem tűnnek már el, de szeritem keményebb munkával, jó állapotba lehet hozni.
Van felesleg még a hasamon, de tervezem, hogy nyárra nagyjából tűnjön el.
Igen, nagyon zavar. Nagyon csinos voltam, mára szerintem nyoma sincsen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!