Miért van ez, hogy ílyen lettem?
Figyelt kérdés
Miért van az, hogy amiota babánk van és már a terhesség alatt is több éves barátságaim romlanak meg nagyon, nehezen, félreérthetően kommunikálok új ismerősökkel, teljesítménykényszerem van, de közben semmi nem csinálok teljesen jól, teljesen erőbedobással ( pld nyelvtanulas) és emelett lelkifurim van hogy nem vagyok elég időt és elég jó a babához?2008. okt. 1. 21:08
1/3 anonim válasza:
Na hát keresd meg azt a könyvet a könyvtárban vagy a neten aminek az a címe: Elég jó anya. Nem kell a legjobbnak lenned, a babád akkor is szeret ha nem vagy egy tökély mert neki így is az vagy! A ,,barátokon,, ne bánkódj,fogsz találni igaz barátot is mondjuk ott van mindjárt a párod. A nyelvvizsgára még ott az egész élet, de ez a három év csak egyszer adódik ebben az életben.
2/3 anonim válasza:
Én is éreztem így sokat, de ahogy nagyobb lesz a baba és egyre többet tudsz vele elmenni otthonról meg fog ez szűnni. Ha meg majd újra dolgozol majd visszaáll minden csak kicsit összetettebb lesz.
Szerintem ez az otthonléttől van, az ember kicsit depressziós lesz. A lényeg hogy meg kell találni belőle a kiutat és átlépni ezeken a nehéz időszakokon.
Nem könnyű anyává válni, de összességében szép dolog.
3/3 anonim válasza:
Nekem is megromlanak a barátágaim..akiknek nincs még babájuk,féltékenyek akiknek van vagy épp úton van,vagy nagyon okosak akarnak lenni vagy annyira fenn hordják az orrukat,h.én nem foglalkozom inkább velük.Úgyhogy nekem is megszűnt mindenki a férjemen kívül.Van egy kiskutyám és napközben összeszedem a babát meg a kutyát és nagyot sétálunk.Kicsit nekem is hiányzik a társaság,de mit tegyek ha ez van,nem tudok ismerkedni-az utcán csak nem szólíthatok meg senkit,h.héé nem sétálunk együtt..szval,ez ilyen.Nyelvtanulás-háát ahoz ráhangolódás kellene amit meg a baba nekem nem ad meg,nem tudok úgy tanulni,hogy fél óránként pattanjak fel-jobb esetben,ha nem 10percenként kell..2.5hós baba mamája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!