Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukám azt mondta, hogy...

Anyukám azt mondta, hogy amikor terhes volt velem, mindenféle rémkönyveket, krimiket olvasott, nagyon be volt tojva és azért lettem én ilyen "hülye"! Ez tényleg lehetséges?

Figyelt kérdés

amugy nem vagyok hülye csak anyukámék szerint. ki nem állhatnak engem...:(

14/L

2009. júl. 7. 15:45
 1/4 anonim ***** válasza:
77%

Nem Te vagy hülye, hanam az anyukád. Bocsi, hogy ezt kell mondanom, de hogy mondhat egy anya ilyet a gyerekének! Egyébként az, hogy milyen lettél nem a terhességen múlik csak, hanem a későbbi nevelésen és a családi viszonyokon.

Én is olvasok krimiket terhesség alatt, legutóbb a szülésre is azt vittem, de tök normális mind a három gyermekem.

2009. júl. 7. 15:53
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
az én anyám folyton régi drakula filmeket nézett, én meg szeretem a horrort. De te nem vagy hülye és szerintem anyukád sem, csak most vagy abban a korszakban, hogy nem beszéltek közös nyelvet. Legkésőbb amikor neked is lesz babád újra közel fogtok kerülni egymáshoz...legalábbis velünk így volt.
2009. júl. 7. 16:01
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagy hülye, viszont anyukádnak nem lehet valami sok esze. Bocs, de a kérdésedből ez jön le. Azért utál az anyukád, mert hülyének tart? Mondd neki, hogy anyu, ha hülye vagyok, akkor azt tőled örököltem. Talán észreveszi magát.
2009. júl. 11. 10:06
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem igaz...nagyon nem szép dolog anyukádtól,hogy ilyet mondott.Amúgy sem befolyásol semmit,hogy terhesség alatt mit olvas.Attól még senki nem lesz hülye.
2009. júl. 11. 11:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!