Elöször hallani sem szerettem volna róla ,majd minden vágyam lett, most megint lankad a vágy? (Lent a többi )
Sziasztok.
Igyekszem röviden leírni.
Van 2 gyerkőcöm. Az első után szinte rögtön tudtam ,hogy lesz második is. Szinte gondolkozás nélkül kijelentettük a férjemmel ,hogy jöhet a következő:)
Miután a második gyermek is megszületett ,úgy éreztem itt a vége. Nem vállalunk többet. 2 volt terben. Ráadásul vegyes neműek ,szóval minden összejött amit szerettünk volna.
Aztán telt múlt az idő , kisfiam 4 éves elmúlt és jöttek a gondolatok. Előtte teljesen elutasító voltam. Mi lenne ha lenne még egy. Boldogsággal töltött el a gondolat.
Napról napra jobban el tudtam képzelni, napról napra jobban vágytam rá,míg már nem is volt kérdés, lesz, szeretnénk ☺️
Aztán hirtelen fordulat.
Egyre inkább jönnek a negatív gondolatok. Biztos ezt szeretném ? Lehet ,hogy mégsem akarom.😔
De mi van ha megbánom.. Férjem érzésével sem szeretnék játszani. Ő nagyon beleelte magát. Ő nagyon szeretne!
Én viszont talán megijedtem. Vagy csak egy hirtelen fellángolás lehetett ?
Volt valaki hasonló helyzetben ?
Végül milyen döntést hoztatok?
Köszönöm szépen ha elolvasod.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!