Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Elöször hallani sem szerettem...

Elöször hallani sem szerettem volna róla ,majd minden vágyam lett, most megint lankad a vágy? (Lent a többi )

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Igyekszem röviden leírni.

Van 2 gyerkőcöm. Az első után szinte rögtön tudtam ,hogy lesz második is. Szinte gondolkozás nélkül kijelentettük a férjemmel ,hogy jöhet a következő:)

Miután a második gyermek is megszületett ,úgy éreztem itt a vége. Nem vállalunk többet. 2 volt terben. Ráadásul vegyes neműek ,szóval minden összejött amit szerettünk volna.

Aztán telt múlt az idő , kisfiam 4 éves elmúlt és jöttek a gondolatok. Előtte teljesen elutasító voltam. Mi lenne ha lenne még egy. Boldogsággal töltött el a gondolat.

Napról napra jobban el tudtam képzelni, napról napra jobban vágytam rá,míg már nem is volt kérdés, lesz, szeretnénk ☺️

Aztán hirtelen fordulat.

Egyre inkább jönnek a negatív gondolatok. Biztos ezt szeretném ? Lehet ,hogy mégsem akarom.😔

De mi van ha megbánom.. Férjem érzésével sem szeretnék játszani. Ő nagyon beleelte magát. Ő nagyon szeretne!

Én viszont talán megijedtem. Vagy csak egy hirtelen fellángolás lehetett ?

Volt valaki hasonló helyzetben ?

Végül milyen döntést hoztatok?

Köszönöm szépen ha elolvasod.

2022. jún. 1. 16:53
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Nem egészen ugyanúgy, mint Nálad, de először kettőt akartunk, sikerült is. Szintén vegyes neműek voltak. Aztán bennem elkezdett érni a gondolat, Férjem nem akart többet. Végül átbeszéltük és már Ő is úgy látta, hogy miért ne? Belevágtunk és a harmadik is megszületett már, 5 évvel a középső után. Életünk legjobb döntése volt, így lett kerek a világ és messze nem olyan nehéz, mint gondoltuk. Szóval csak megerősíteni tudlak abban, hogy jó döntés vállalni még egy babát.
2022. jún. 3. 20:31
 2/2 anonim ***** válasza:
Lesz külön szobájuk? Tudsz nekik normális ruhákat venni? Oktatás? Lakásvasarlasban legalabb egy kis segitseg? A gyerekek kozul mindketto szeretne testvert? Ezeket kene merlegelni, mielott "kene egy masik".
2022. jún. 5. 00:35

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!