Tényleg szörnyű anya vagyok, mert úgy érzem jobb helyen
lennének válás után a gyerekek az apjuknál?
Figyelt kérdés
Szeretem őket és bármire képes vagyok értük, de tény hogy jobb helyen lennének, ha az apjukhoz költöznének. Közelebb van hozzá az iskola, a város, a nagyi is ott él, az apa otthonról dolgozik. Nem mellesleg saját szobájuk van náluk plusz kert is. Velem egy pici lakásban lennének, napi 1-1 órát utaznának a suliba/ból, plusz messze dolgozom, Ausztriába ingázom. Így anyagilag is jobban tudom támogatni őket, a gyerektartást is simán fizetném. És igen, közben a szívem megszakadna, hogy nem vagyunk együtt minden nap. Szüleimtől, tesómtól és pár barátomtól is azt kapom, hogy egyáltalán hogy vagyok képes ilyenen gondolkozni.
Ilyet még nem hallottam. Sogorom és az exe pár utcanyira laktak egymástól. A gyerekeknek mindkét helyen még volt a saját szobájuk, saját dolgaik. A valas miatt anno a házukat el kellett adni, sógor saját lakást vett, az exe albérletbe ment. A gyerekek mindkét helyen maguk valaszthattak ki a berendezést a szobájuk. Szerintem ez is pl sokat segít, hogy legyen saját helyük, mégpedig olyan, ahol jól értik magukat.
2022. máj. 31. 09:04
12/14 anonim válasza:
#9 nekem is van ilyen ismerősöm, viszont itthon, Magyarországon. Állítólag működik, bár a gyerekekkel nem beszéltem. Mondjuk elég necces három lakást fenntartani két fizuból.
2022. máj. 31. 10:44
13/14 anonim válasza:
És a kritikusaid egészen pontosan miben segítenek neked? Pár tényezőt felsoroltál, amiért jobb lenne a gyerekeknek az apjuknál. A felsorolt tényezők közül melyik megváltoztatásában terveznek aktívan részt venni?
Kérdező, ez egy nagyon nehéz döntés. Az, hogy mások mit gondolnak rólad, csak az utolsó szempont legyen. Majd megbékél mindenki.
2022. máj. 31. 11:09
14/14 anonim válasza:
Nem. Te gondolkozol felelősen és szeretettel, mert a gyerekeid javát akarod, NEM pedig (a) megfelelni másoknak; (b) önzőnek lenni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!