A kisfiam Ovijából egy nagyon kedves dadusa nyugdíjba megy még ezt a pár hetet tölti a gyerekekkel, milyen búcsú ajándék ötleteitek lennének?
Figyelt kérdés
Nagyon kedves kb 60 év körüli, egyszerű kis asszony.
Azt gondoltam hogy valami szép kis ajándékkal meglepnénk ,vagyis a gyerekek...
de mi legyen az?
egyet már kitaláltam egy emlékvideót készítek majd az évek során készült ovis fotókból ahol a gyerekekkel van a képeken.
arra gondoltam ha minden szülő 200ft-ot bedobna a közösbe az nem nagy összeg és valami szép csokrot meg ajándékot venni 25gyerek van a csoportban az 5ezer ft abból mit lehetne kihozni? valami egyedit:
köszi a segítséget
2013. máj. 29. 18:34
1/4 anonim válasza:
Szerintem pénzt Dobjátok össze, s valami kertbe kiültethető évelő növényt adjatok, az emlék lesz minden nyáron neki, ha virágzik, 2500, meg egy kis ajándék csomag, kávé, bonbon, csoki, keksz 500-500 Ft, s celofánba csomagolva mutatós, meg azt meg is eszi isza.
2/4 A kérdező kommentje:
köszi, a virág az jó ötlet :)
valami tárgyat gondolnék, az még is csak mindig ott lesz amit láthat de mi legyen az?
2013. máj. 29. 18:45
3/4 anonim válasza:
Bögre, s írassátok rá hogy a leg kedvesebb Dadusnak, vagy valami ilyesmit...
4/4 anonim válasza:
Asztali naptár az ovis fotókkal megspékelve!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!