Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom külföldre megy. Búcsú ajándék tippek?
Olyat szeretnék,ami eszébe juttatja hogy szeretem. 1 éves vagyunk együtt,most huzamosabb ideig távol lesz sajnos.
Plüsst már kapott,az ékszereket pedig nem szereti.
Gondoltam arra is,hogy közös fényképes bögrét csináltatok,minden reggel teázik. Ezen kívül ötletek?
Ti mit adnátok?
22/L
A bögre jó, azt minden nap használja majd (kávé, tea) és mégse giccses, "ciki" egy idegen helyen.
Pluszként adj neki egy szerencsét hozó kabalát, kimondottan erre a célra köveket is lehet kapni, ha egy kicsit is hisz benne még örülne is neki :)
És elengedhetetlen a búcsúszex, a bugyi valamint a táskába csempészett búcsúlevél és csoki/red bull.
(az én párom is sokat utazott, minden alkalommal a táskájába rejtettem egy levelet, amiben leírtam az érzéseimet, milyen jó volt vele az együtt töltött idő és mennyire várom már vissza, és mivel imádja a csokit, mindig hozzáragasztottam a levelemet a Milkához vagy egy Red bullt. Ahogy megtalálta az ajándékot már csörgött is hogy köszöni szépen, sietni fog haza. :) )
Kitartás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!