Párom külföldre utazik valami ajándék neki?
Figyelt kérdés
Vasárnap indul a Párom külföldre és majd csak októberben jön haza! milyen ajándékot vehetnék neki amiröl ha ránéz mindig én jutok az eszébe amig kint van?2011. aug. 31. 08:12
2/5 anonim válasza:
Vegyél egy guminőt és ragaszd rá a fotódat!:-)
Na jó, viccen kívül:
Egy pici plüssfigura, amit esetleg befújsz a parfümöddel; egy medál, vegyél egy kis személyes tárgyat. Úgy értem, hogyha például cicának szokott téged hívni, akkor egy picike cica szobrot vagy valami cica formájú tárgyat adj neki.
3/5 anonim válasza:
Én biztosan nem adnék "búcsú"ajándékot, hiszen visszavárom. Egy képeslap, üzenettel (Szeretlek, máris hiányzol, jó utat, gondolok rád... vagy bármi.), belecsempészve az útlevelébe vagy egy könyvbe, sokkal nagyobb örömet tud okozni, mint egy pacsuliszagú plüssmaci.
4/5 anonim válasza:
Az én párom pár napja utazott ki, majd csak február elején jön haza. Én is visszavárom, és természetesen mindenki, és PONT EZÉRT adunk neki ajándékot, hogy amíg nem vagyunk ott, addig legyen vele valami oylan, amiről eszébe juthatunk többször, mint ahányszor eszébe jutnánk. Én egy motort rajzoltam neki, hiszen imád motorozni:) A hátuljára írtam egy üzenetet is:) Kerestem ajándékot, de amit találtam, szinte mindegyikre azt mondta, hogy áh, ez nem jó, mert... úgyhogy maradt a rajz:) Nagyon örült neki:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!