Milyen előnyei és hátrányai lennének annak, ha a nők helyett a férfiak szülnék a gyerekeket?
Figyelt kérdés
Milyen előnyei és hátrányai lennének a gazdaságban, a munkában, stb.2021. jan. 25. 18:50
2/11 anonim válasza:
A mai szép új világban lassan ez is lehetséges lesz, amikor még a 70es években röhögtek a Monti Pithonon de mára a rögvalóság
3/11 anonim válasza:
Talán kiegyenlítődnének a bérek. Hiszen a férfiak is elmehetnek szülni, így már nem lenne evidens, hogy a nőnél kompenzálni kell a kieső időt.
4/11 anonim válasza:
Hát,ahogyan a nátha alatt képesek szenvedni....szerintem kihalna az emberiség mert nem birnák😁😂
7/11 anonim válasza:
1 férfi szülni egy gyereket amibe belehalna és aztán a többi nem is próbálkozna... 😂
Nem a férfiakat degradálom, de nem véletlen lett ez így kitalálva.
8/11 anonim válasza:
En orommel atadnam a lehetoseget
10/11 anonim válasza:
Férjem mondja mindig, hogy már rég kihalt volna az emberiség. Ő az a nagyon szenvedős férfi típus, már az én első trimesztereimtől is rosszul szokott lenni. :) Na de a viccet félretéve, a munkában biztosan lenne hatása, kiegyenlítődnének, aztán eltolódnának a nők irányába azok a pozíciók, amik most szinte csak férfiak számára érhetőek el és valószínűleg a fizetések is változnának. Gazdasági hatása nem tudom, mennyire lenne, ha feltételezzük, hogy ugyanannyi férfi szülne, mint most nő, cserébe a nők kellene, hogy jobban eltartsák a családokat a gyerekek pici korában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!