Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Milyen lány neveket tudtok...

Milyen lány neveket tudtok amiket kevésbé lehet gúnyolni?

Figyelt kérdés
Persze minden nevet lehet gúnyolni ha akarja az ember, de most arra gondolok, hogy első hallásra úgy semmilyen vicces gúnyolás nem jut eszedbe csak ha nagyon erőltetetten akarnád. Meg persze beleszól a vezetéknév is de ha teljesen átlagos az is úgy mondanám. Milyeneket tudtok?

2022. máj. 28. 03:30
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
88%
Bianka, Anett, Alexandra most hirtelen ezek jutottak az eszembe.
2022. máj. 28. 04:51
 2/13 anonim ***** válasza:
6%
Mazsi
2022. máj. 28. 06:12
 3/13 anonim ***** válasza:
90%

Biankát nálunk Piáskának csufolták, Alexandrat pedig Szandálnak. Anettet a vezeteknevevel, engem a hajam színével, a fülemmel vagy a szemuvegemmel.

Ha valaki csufolni akar, az talál rá alapot. Olyan nevet adj, ami neked tetszik

2022. máj. 28. 07:02
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Ha nagyon új és nagyon extra nevet adsz neki, akkor a gyerekeknek könnyebb dolga van a csúfolódás terén. De attól, hogy "átlagos" nevet adsz a gyerekeidnek még fogják csúfolni, ha akarják. És fordítva, hiába van valakinek nagyon extrém neve, ha ő a "banda vezér" a "quenn bee" senki se fogja majd csúfolni a neve miatt.
2022. máj. 28. 07:21
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Bianka a nevem, megkaptam általánosba hogy büdös banka, Janka (bár ez nem feltétlen 'csúfolás', de utáltam, mint a Blanka)

Igaza van a 3-masnak, ha valakit akarnak, úgyis fognak csúfolni.

2022. máj. 28. 08:32
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
2! Az nem név.
2022. máj. 28. 08:55
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
14 lesz a legnagyobbik gyerekem, és komolyan mondom, hogy ez alatt a 14 év alatt még sosem hallottam, hogy valakinek a nevén vihogtak volna, kivéve egyetlenegy gyereket. De ő egy igen ellenszenves belépővel érkezett az osztályba, mindent megtett, hogy senki ne szeresse, és az anyja az amúgyis eszmeraldás anyakönyvezett neve helyett Chanel-nek szólítja, és ezt elvárja mindenkitől. Ha Sanelka egy kedves szelíd kislány lenne, akkor még ezen sem akadtak volna fent.
2022. máj. 28. 09:03
 8/13 anonim ***** válasza:
81%
Én Bianka vagyok de soha az életben nem csúfoltak vele 😂
2022. máj. 28. 09:13
 9/13 anonim ***** válasza:
76%
Én is Bianka vagyok,engem sem csúfoltak vele soha
2022. máj. 28. 12:27
 10/13 anonim ***** válasza:
81%
Hát én egy pár Anettot ismerek, egyik sem cigány :D
2022. máj. 28. 12:40
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!