És te kit szeretnél? Arról még nem beszéltél. Mégiscsak te vagy az édesanyja, neked nincs beleszólásod?
Elsőkörben illik a testvéreket felkérni. Emiatt jogosan eshet rosszul a tesódnak és a családodnak.
Ha viszont nem jó köztetek a viszony, akkor az is érthető, ha nem őt választjátok. Viszont nekem ebből az írásból az jött le, hogy csak a férjed nem akarja a tesódat keresztszülőnek. Szóval felvetődik a kérdés, hogy te kit szeretnél?
2022. máj. 23. 21:44
2/12 A kérdező kommentje:
A barátot szeretném. Ott van ha szükség van rá. A testvér nem foglalkozik a gyerekkel.
2022. máj. 23. 21:48
3/12 anonim válasza:
Akkor nem megy el, nem tudsz mit tenni. Ezzel is csak azt mutatja, hogy nem a gyerek érdekli, hanem saját maga, hogy keresztszuloi státuszban tetszeleghessen. Ha én nagynéni lennék, nem érdekelne, hogy engem kérnék-e fel keresztszulonek, ugyanúgy imadnam a picit
2022. máj. 23. 22:24
4/12 anonim válasza:
Miért bir nagyobb jelentőseggel a kereszszülő, mint a nagybácsi/nagynéni? Ha nem akarsz vele őszinte lenni, hogy úg gondoltad, nem foglalkozik vele, akkor mondd azt, hogy ne sértődjön meg, hogy ő már igy is nagybacsi/nagynéni, azért választottatok a baratot, mert kozel all ő is hozzatok, és mivel már a tesodnak van koze a gyerekhez, ezaltal a baratnak is lenne.
2022. máj. 23. 23:08
5/12 anonim válasza:
Ezaz osdi hagyomany , hogy testvert illik valasztani, ez idiotasag. A testver mar eleve rokon, hisz nagyneni / nagybacsi.
A barattal egy ujabb rokona lesz a gyereknek.
Ha nem foglalkozik vele, akkor meg plane. En sem valasztanam az en tesomat, 4 eve 1 szot nem beszelt a fiammal ( meg velem ).
Ha nem megy el, nem megy, ki nem sz@rja le ?
2022. máj. 24. 00:15
6/12 anonim válasza:
A nővérem eleve kijelentette, hogy ő nagynéni lesz akkor is ha fordítva fúj majd a szél és akkor is ha nem. Nem érzi, hogy többet tudna tenni a gyerekemért, ha még meg is kereszteli, szóval ne érezzem rosszul magam, ha a család többi tagja erre akarja terelni a malmot. És valóban így lett. Mindhárom gyerekemmel a távolság ellenére ugyanúgy törődik. De ezek szerint nekem normális nővérem van 🙈
2022. máj. 24. 03:56
7/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat.
Most az egész családom haragszik rám. Mert a tesómnak nem lesz már saját gyereke így legalább lett volna kereszt gyerek neki.
És most én vagyok a rossz.
2022. máj. 24. 07:19
8/12 anonim válasza:
Hát, ha nem lesz sajátja még mindig kellene legyenek barátai, akiknél keresztelhet. És nem értem a családod. A nagynéni/bácsi szerep miért nem oké?
2022. máj. 24. 08:01
9/12 A kérdező kommentje:
Nem tudom. Úgy el vagyok szomorodva a viselkedésüktől. Az elmúlt egy évben a talán 5x jött a gyerekhez.
2022. máj. 24. 08:04
10/12 anonim válasza:
Miert kell egyaltalan ez a keresztelosdi? Nem tudtam hogy meg mindig tartanak egyaltalan. Odivatu es latod,csak a cirkusz van belole. En hagynam a francba...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!