Csak én tartom undorítónak a szülést? : S
Az addig mind szép és jó, hogy a saját gyerekedet szülöd meg, akit 9 hónapig hordtál a szíved alatt...És aztán a kezedben tarthatod a gyermekedet. Akit szeretsz teljes szívedből.
De engem elborzaszt az, ahogy meg kell szülni...:S
Vagy az ami vele jár. A plusz kilók, a tágulás,
a fájdalom..Az esetleges (igaz nem mindenkinél) a szülés utáni depresszió.
Én ezek miatt nem akarok gyereket szülni. Túl nagy felelősségnek tartom.És a gyereket is.
( Tudom,ha lehetne a kérdéseket fel-le pontozni, ez a kérdés
0%-os lenne..mert sokan lepontoznának. )
De attól még így érzek. Szerintem bennem nincs meg a megfelelő anyai ösztön.
És ez a véleményem már 5 éve.:/
Ti mit gondoltok errőL?
18/L
Természetellenesnek tartom a szülést.
Miért nem a pasik szülnek?
Miért minden rossz és hátrány a nőknek jutott?
hehe hát én fiú vok de néha én is mondtam h hú nekem nem kell feleség meg nem kell gyerek mert csak nyűg blabla... nagymamám erre mindig azt mondta, hogy 18 évesen ő aztán úgy volt vele, hogy nahát neki nem kell férj, ő nem fog alkalmazkodni senkihez, gyerek meg pláne nem, mert hogy fáj megszülni, meg meghízik etc... majd ezután 20 évesen megházasodott, 21 évesen megszülte az első gyerekét :D
Szal az emberek változnak, majd ha 30 évesen is így gondolod az lesz a gáz :D
17/F
ma 11:21 vagyok
Köszönöm a lepontozást!
11.21-Köszönjük "értelmes" és ostoba válaszodat.:) Az nem jutott eszedbe, hogy nem mindenki egyformán gondolkodik?
Az a 17 éves fiú...Nem tudod mi lenne a gáz? Ha azért szülnék gyereket, mert ez a 'normális' elvárás..DE persze mindenkinek más a normális. Mivel tudom, hogy nem biztos, hogy képes lennék arra, hogy felneveljek egy gyereket és ennek ellenére még is csak szülök egyet- na ez lenne gáz és felelőtlen!
A többi hozzászólonak köszönöm válaszát! A többieket felpontoztam.
Valóban, még változhat a véleményem. De nem tudom mennyi esély van erre, hiszen már (ahogy írtam ) 5 éve ezen a véleményen vagyok.
"Mivel tudom, hogy nem biztos, hogy képes lennék arra, hogy felneveljek egy gyereket"
És 18 évesen honnan tudod, hogy 12 év múlva mire leszel képes? Tán 6 évesen is ilyen jól láttad a 18 éves önmagad, vagy honnan vagy ebben ennyire biztos?!
Félreétetted amit írtam -.- Mind1
Nem értettem félre semmit.
Igen ,gáz leszek, ha nem szülök gyereket.
Érdekes az a tény, hogy mi eltudjuk fogadni azt aki szül gyereket, de ha valaki nem akar szülni azt meg hülyének titulálják, vagy gáznak tartják.
Igen, most így látom a helyzetet. Lehet később változik, de mint írtam, már öt éve vagyok ezen a véleményen.
Még fiatal vagyok. De most így látom, ha mondjuk 12 év múlva sem változik a véleményem, és még is szülök egyet,-erre értettem, hogy az lenne gáz és felelőtlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!