Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit gondoltok az olyan anyákró...

Mit gondoltok az olyan anyákról aki már az egy éves gyerekét is úgy hallgattatja el hogy telefont ad a kezébe?

Figyelt kérdés
A szomszédunk is hasonlóképp hallgattatja el a 2 éves gyerekét,ha elveszik vagy nem adják oda neki a telefont nem hagyja abba a hisztit.(Üvőlt)
2022. máj. 20. 19:10
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
88%
Én egyetértek a 14-essel. Ha nincs a gyerek rászoktatva a telefonra, akkor simán lehet várakozni, és bármit csinálni vele anélkül is. Vinni könyvet, beszélgetni, foglalkozni vele. Bár én is le leszek pontozva, de nem baj, mert más gyereke nem az én problémám.
2022. máj. 21. 02:35
 22/24 anonim ***** válasza:
81%

Sok ilyen van. Magasról teszek rá. Ő bajuk, ők fognak szívni vele később.

Természetesen melósabb máshogy megnyugtatni és sokszor egyszerűbb lenne a kezükbe nyomni vagy leültetni a tv elé... De ez választás kérdése.

Van egy autista és egy neurotipikus (=normális) gyerekem. Mindkettejüknél megoldottunk mindent telefon, tablet, tv nélkül. A nagy 6, mai napig nem tévezik (tableten, telefonon sem néz videót), nem is érdekli. Telefonon tud segítséget hívni, illetve időnként szeret fotózni, de másra nem használja. A kicsi 3, csak lego ősszeszerelési videót szokott nézni felügyelettel, de nem elhallgattatási céllal. Megnézik 5 perc, majd összerakja és játszanak 2 órát.

2022. máj. 21. 04:49
 23/24 anonim ***** válasza:
75%
Én ismerek olyan gyerekeket, akik otthon már nem is esznek vagy kakilnak telefon vagy tablet nélkül. Ha nem kapják meg, üvöltenek, lelökik a tányérat. így lettek szoktatva, anyuka meg nem meg ellenkezni, mert akkor nem eszik a gyerek, vagy 4 napig nem kakil.
2022. máj. 21. 17:37
 24/24 anonim ***** válasza:
79%

3 gyerekem van, de a két nagyobbik iskolás kor előtt nem kapott telefont. Ez van.

A kicsi 1 éves de ő sem fog. Élje meg a való élet, ráér még belezombulni a virtuális világba. És igen, sikerült elhallgattatni a két nagyobbat is telefon nélkül.

2022. máj. 21. 18:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!