Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit gondoltok az olyan anyákró...

Mit gondoltok az olyan anyákról aki már az egy éves gyerekét is úgy hallgattatja el hogy telefont ad a kezébe?

Figyelt kérdés
A szomszédunk is hasonlóképp hallgattatja el a 2 éves gyerekét,ha elveszik vagy nem adják oda neki a telefont nem hagyja abba a hisztit.(Üvőlt)
2022. máj. 20. 19:10
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
32%
van gyereked? ha igen, mennyi idős? sose látott telefont, étteremben vagy olyan helyen se ahol zavart volna ha üvölt, igaz?
2022. máj. 20. 19:14
 2/24 anonim ***** válasza:
44%
Két és fél éves gyerekem van, sose jutott eszembe, hogy telefonnal kussoltassam el...
2022. máj. 20. 19:20
 3/24 anonim ***** válasza:
85%
Azt gondolom, hogy nem ismerem a körülményeket, és anélkül nem ítélkezem. Ha csak a telefont nézzük, valószínáleg jobb lenne annak a gyereknek, ha nem nézné, főleg nem sokat. De vannak más szempontok is, így nincs semmi jogom az anyát elítélni.
2022. máj. 20. 19:20
 4/24 A kérdező kommentje:
Nekem még nincs gyerekem,viszont terhes vagyok,és mostmár bármikor szülhetek. És én úgy gondolom hogy nem hogy egy 1 éves gyereknek de még egy ovisnak SEM kell telefon! (Lehet régimódi vagyok de én így gondolom)Nem tudom mért így hallgattatja el valaki a gyerekét,ahelyett hogy foglalkozna vele.
2022. máj. 20. 19:23
 5/24 anonim ***** válasza:
79%
szerintem nem ezzel kéne foglalkoznod, közöd nagyon nincs hozzá...
2022. máj. 20. 19:23
 6/24 anonim ***** válasza:
75%

Minta anya a minta gyereknek es minta anyos lesz belöled :))

Sepregess a sajat hazad tajan mielött meg szolsz mas anyukakat es vard csendben a picit szerintem :)

2022. máj. 20. 19:30
 7/24 anonim ***** válasza:
77%
Ha nem hallgattatná el, akkor meg az lenne a bajod.
2022. máj. 20. 19:31
 8/24 anonim ***** válasza:
86%
Hát pl. ha a kocsiban rázendít inkább nézzen mesét mint hányásig hagyjam üvölteni, mert elvek. Itthon 99%-ban nincs telefon, tv és jó anyának tartom magam, de ha kell magamra 5 perc hogy fújjak egyet Bogyó és Babóca színre lép és pont nem izgat ki mit szól hozzá. Amúgy mielőtt megszületett a gyerekem én is nagyon okos voltam, aztán rájöttem, hogy marha könnyű volt ítélkezni. Ezt majd te is megtapasztalod.
2022. máj. 20. 19:41
 9/24 anonim ***** válasza:
94%
Van egy 2 és egy 4 éves gyerekem, mindkettőnek elég nehéz a temperamentuma, de sosem nyugtattam meg őket telefonnal. Viszont! Én már elég sok eszközt, módszert (pl. ezt a hámot vagy pórázt is) megértek, amikkel a szülők élnek, mert gyereket nevelni rohadt nehéz.
2022. máj. 20. 19:43
 10/24 anonim ***** válasza:
29%
El lehet hallgattatni telefon nélkül is, csak az melósabb.
2022. máj. 20. 20:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!