Anyukák! Milyen zenét hallgattatok mikor még a baba a pocakotokban volt/van?
Azt amit mindig
GNR, Sex Pistols,Cradle of filth, Auróra,Tankcsapda,Ozzy,Slipknot, meg disney betétdalok
Nekem még a pocakban van a baba, és amit amúgy is, Bastille, Ludovico Einaudi, John Legend. Én szegyen, vagy nem (itt a sok metál és rock rajongó között - nem sértés:) ), de én Taylor Swiftet is szeretem, és azt vettem észre, (nemtom mennyire csak beképzelem :D ) hogy arra nagyobb odabent a bugi :D
24 hkm
egy iskolában dolgoztam mikor sunyiban a wcben csináltam meg a terhességi tesztemet, és pozitiv lett, akkor a rádióban Csézy ment az általad vagyok... azóta ha ez megy a rádióban mindig a lányom jut eszembe.-
Amikor pedig a kisfiamra vártam a szülőszobán Adele, a set fire száma ment... ha pedig ez megy a rádióban akkor meg akkor megy a nosztalgia.. na mondjuk nem épp a kérdésre válaszoltam de nem baj :) 7 és 10 évesek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!