Honnan tudod hogy hol fekszik a pocakotokban a baba, hiszen néha lennt rúgdos, néha a köldökömnél, néha a bordám alatt?
nekem a 24 heti uh-n a doki azt mondta hogy a kisfiam még búvárkodik, egyik percben még igy van másikban meg amugy, még van sok helye mocorogni :)
26hkm
Én 28hetes vagyok. És mindig érzem hogy hol van a pici a rugdosásából. De igazából azért tettem fel a kérdést mert sok helyem olvasom, hogy "az én babàm ilyen fekvésű meg olyan fekvésű" meg hogy " ... Ez attól függ, hogy hol fekszik a babád" stb.
Nem értettem, hogy hogyan lehet, h valakinek pl végif lent fekszik a baba?!?!?!
Nekem hátsó falon tapad a baba, s minden UH-n fejvégű, pedig sokat mocorog, mégis azt a pózt veszi fel mindig. A legutóbbi UH-n látszott jól, hogy a kezeit és a tappancsait is a feje környékén tartja. Én is mindig az alhasamnál, a bal oldalon, és a köldökömnél érzem és látom rugdosni. Tegnap ki is dugta a tappancsát. :)
27 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!