Nektek szokott a baba rugni, mozogni a pocakotokban ha hall, valami zenét, filmet, család tag hangját, fürdőviz hangját?
Harmadik babat varom, de nem vettem eszre ilyet. Inkabb csak azt veszem eszre, ha alszik es finomabb a mozgas, vagy ha ebren van es sokkal aktivabban, erosebben mozog, nagyokat.
De nem vettem eddig eszre, hogy a hangoknak lenne koze a mozgasahoz, var nem is figyeltem soha.
Igen
Az én kislányom akkor kezdett odabent nagy bulizásba,amikor mosogattam (folyattam a vizet)
Söt volt olyan is,hogy hirtelen zajoktól megijedt 😀
Vagy ha az apukája adott egy cuppanós puszit a pocakomra, olyankor is megijedt.
Van egy zenélős játéka,amit mindig a hasamra tettem, olyankor is mocorgásba kezdett.
Ezt a zenélös játékot a mai napig is imádja és mintha emlékezne rá .
(Már 6 hónapos a kisasszony 😀 )
Én az utóbbi pár hétben vettem észre, hogy a pici lányom kezd konkrét hangokra reagálni. Macskanyávogásra ficánkol, hangos beszélgetés, kiabálásra is, de akkor érzem, hogy nem tetszik neki, megijed. Ha este lefekvés után az apja beszél hozzá vagy énekel neki, arra meg kész táncot lejt :) szoktunk néha zenét hallgatni, a hasamhoz teszem a mobil hangszóróját, van egy-két zene, amit lejátszok neki, azoknak is "táncol" :)
Amit nagyon szeret az viszont a jógaoktatóm hangja. Mikor pl. mantrát énekel, vagy a meditáció közben beszél, imádja, folyton mocorog neki :)
30 hetes
Zenét,
Ha megijedtem
Ha hangos zajt
Ha a férjem tüsszentett
A kocsiban 15 p után
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!