Mennyi pelenkát érdemes megvenni? 1 csomag 1-es elég induláshoz? 86 darab van benne.
Sziasztok!
Persze tudom jól, hogy sok kell, de azt is hallottam, hogy nem érdemes ugyanabból sokat megvenni, mert nem biztos, hogy beválik. Huggies-t veszek, sokan dicsérik, az 1-es méretre az van írva, hogy 2-5kg-ig. A 2-es méretre pedig 3-6kg-ig.
Kérdésem: 2-es méretűt is vegyek egy csomagot? Tehát 1-1 csomagot kezdésnek elég és aztán meglátjuk, hogy beválik e? Vagy elég az 1-es?
Köszönöm a segítséget!
Szuper volt a huggies pelus, az elite soft változatot vettem belőle. Kezdésnek bőven elég egy kisebb csomag, próbáld ki, ha kell több, elküldöd a férjed, vagy rendelsz házhoz.
A pici méretből nem érdemes betárazni, hamar belenő a kettesbe. Ha nagy babára számítasz, nem is feltétlen kell az 1-es méret.
Hát, azért a legelejétől eltekintve, mikor folyton összekakilta magát, én nem használtam el napi 10 pelenkát. Lehet, hogy nem válik be a típus, gyorsan kinövi, úgy döntesz hogy moshatóra váltasz stb. Az elején mi is 2-3 félét próbálgattunk, mert az egyik túl nagy volt méretben, a másiknak nem volt elég a kapacitása. A 8 kilós babámra 9-valahány kg-ra való pelenka kellett. Szóval elsőre szerintem olyan 30 darabnál többet nem érdemes egy fajtából venni.
Az nem hülyeség, hogy rögtön veszel 1-est meg 2-est is. Igy jobban fogod látni, mikor kell már a nagyobbat venni.
Két csomag egyes pelust vettem (kisebb kiszerelés), meg két csomag kettes kisebb kiszerelést. Mindegyik más márka, igyekeztem olcsóbb, saját márkásakat összeszedni. A kórházba Pampers 1-est vittem, de nekünk a Müller saját márkás is tökéletesen bevált, így már inkább azt vesszük jó ideje (az ára miatt).
Szóval nekem fontos szempont volt, hogyha lehet, akkor ne a legdrágább típusokra szokjunk rá már a legelején. De én skót vagyok... 😂
Túl sokat ne vegyél egy fajtából. A legjobb barátnőm pl. a Dm pelusra esküszik, nálunk az két nap után brutál pirosodást okozott. Van aki a Lidl saját márkát ajánlotta, én vagy béna vagyok, vagy nem tudom, de nekünk abból minden folyt. És akkor majd meglátod, hogy az sem mindegy milyen baba. Ha husisabb lába van, akkor már lábnál sem lesz minden típus jó, szóval pfuu. Hát nem egyszerű. Én irigylem magunkat, hogy ennyire gyorsan rábukkantunk a megfelelőre és már a 4-es méretnél tartunk, de még az is jó, nem kellett váltani.
Ne vegyél sokat
Lehet nem válik be a márka
Méret stb
Nekem 10-14 ment el egy nap kb 1,5 hónapig.
De ez extrém!!!
Általában 7-10 szokott
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!