2-3 éves kisgyerek mellett hogy van időd sminkelni reggelente?
A) Korábban kelek.
B) Reggelije közben (egyszerre eszik a tesójával, nincs egyedül és csekkolom őket).
C) Egyszerűen csak megcsinálom, amíg ő rámol, tesz-vesz, játszik. Persze ilyenkor több időt vesz igénybe.
D) Nem sikerül, mert nem kelek fel időben, nem tudnak nyugodtan enni és/vagy nyugodtan játszani.
Nekem kb. 10 perc a reggeli arcápolási rutinnal és fogmosással egybekötve.
Úgy, hogy semmi szükségem sminkre. Időm lenne rá, de anélkül is teljesen jól festek.
Reggel arcmosás, krém, fogmosás, fésülködés, fényvédő, viszlát.
De 2 éves gyerek mellé minek hétköznapra "látványos smink"?
Ennyire nem tudod magad elfogadni, vagy a férjednek mem tetszel természetesen?
Én 3 perc alatt felrakom az alapozót és kihúzom a szemem. Most ennél több, őszintén, mire való kicsit gyerek mellett, aki lenyalja, lepuszilja, lekeni?
"Most ennél több, őszintén, mire való kicsit gyerek mellett, aki lenyalja, lepuszilja, lekeni?"
Ha elmész dolgozni, nem nyalja le senki. ;) 2-3 éves van a kérdésben, nem csecsemő.
Eszembe nem jutott arckrémen, naptejen kívül bármit feltenni, míg otthon voltam.
Mondjuk azóta se kell mestersmink, nem vagyok bányarém, hogy órákig vakoljam magam. ;)
Max. egy színezett fényvédő a sima helyett és kész is a "nagy smink". 10 totyogó mellett is menne.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!