Gyerek mellett dolgozni?
Figyelt kérdés
Kb 2 hét és megszületik a lányom,gondolkoztam már rajta hogy mit tudnék mellette dolgozni,ha már betöltötte az 1 évet. Akik hasonlóképp csinálták,milyen munkátok volt/van,és hány órában dolgoztatok/dolgoztok?2022. máj. 10. 20:31
1/10 anonim válasza:
Online vállalkozás otthonról.
(nem MLM, hanem valami normális dolog)
2/10 anonim válasza:
Mi a szakmàd? Milyen végzettséged can?
4/10 A kérdező kommentje:
Még nincs szakmám,cukrászatbol vizsgázom októberben.
2022. máj. 10. 20:53
5/10 anonim válasza:
Na, egy 1 éves mellett szinte biztos nem fogsz tudni dolgozni. Az alvásidejében örülsz majd, ha pihenni tudsz vagy ellátni azokat a dolgokat, amiket mellette nem tudsz, amikor ébren van, akkor még nem fog békén hagyni.
6/10 anonim válasza:
Kicsi gyerek mellett akkor tudsz dolgozni, ha alszik. Az nagyon idillinek tűnő gondolat, hogy te dolgozol, ő meg játszik melletted, de rohadtul nem lesz így. Tudom, mert vállalkozás miatt mindkét babám mellől dolgoztam itthonról, annyit éjszakáztam, hogy szerintem 10 évet öregedtem ~6 év alatt,mire a kicsi is oviba került. Ezt csak akkor csináld, ha nagyon nincs pénzetek, vagy ha vállalkozásod van, és nem engedhetsz meg nagy kihagyást, mert bukod az ügyfeleket. Nálam az utóbbi volt.
8/10 anonim válasza:
Ha értenél valamihez, akkor lehetne napi pár órát dolgozni mellette, (pl. fordítás) de így... megvárod, míg apuka hazajön, és elmész takarítani valahová.
9/10 A kérdező kommentje:
És egy 4-5 órába pl árufeltöltés,kasszázás, vagy egy kínai áruház mért gáz ?
2022. máj. 11. 02:05
10/10 anonim válasza:
1 évesen beadod a bölcsibe és vissza mész dolgozni .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!