Hogyan szervezitek meg a napjaitokat több gyerek mellett, hogy még dolgozni is tudjatok menni?
Nagyon el vagyok keseredve. Eredetileg úgy volt, hogy hamar vissza tudok menni dolgozni, de kiderült, hogy mindhárom gyerek fejlesztésre szorul, nem is kis mértékben, ezért itthon maradtam velük. A férjem dolgozik én pedig azt reméltem, hogy ahogy a legkisebb is sulis lesz (7 éves lesz hamarosan, még egy évig ovis), el tudok menni dolgozni. A régi munkahelyem már nem vár vissza, tehát újat kell keresnem. Egyenlőre viszont nem látom, hogy miként tudom megszervezni úgy a napomat, hogy beleférjen a munka.
Nektek, hogyan sikerül ezt megoldani?
Mindhárom gyerek a számára kijelölt inzézménybe jár. A vitelükben, elhozatalukban nincs segítségem.
Ezt csak úgy lehet, ha felosztjátok. Az apjuk viszi, te meg hozod őket, vagy fordítva. Vagy önállósodnak a gyerekek, én is egyedül jártam iskolába elsősként is.
Ha hozod-viszed őket, akkor szinte kizárt, hogy tudsz dolgozni.
Sajnos az apjuk nem tudja őket sem elvinni sem hazahozni, mert ha a reggeli kör lenne az övé, akkor nem érne be 8-ra, délután meg 17 körül végez, az meg késő hazahozni őket.
Az iskoláik mindegyike csak több átszállással megközelíthető, ez még egészséges gyereknél is problémás egyedül, hát még sérülteknél. :(
Hát így max 4 órában és kell egy autó. Most hiába írom, hogy a kicsi 4 éves korától dolgoztam 8 órában, én vittem őket reggel gyalog, anyós vagy apjuk meg ment értük, de egymás mellett lévő, itthonról 10 perc sétára lévő intézményekbe jártak, szóval ezzel nem vagy előrébb.
Most itthon dolgozom, eddig 6, pár hete 8 órában, eddig eléjük sétáltam napközi végén, most már nem mindig jön össze, de 8-10-12 évesek, hazajönnek maguk 2-kor, de neked ez se opció.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!