Császármetszés után kinek mennyit sikerult fogyni?Mit tettetek erte szoptatás mellett?
Magától a szoptatástól fogytam 2 év alatt 13 kg-t.
Nem tettem érte semmit, 1.5x annyit ettem, mint a férjem :).
Annyi tejem volt, hogy folyt ki állandóan. Én meg mindig éhes voltam. Rettenetesen. Minden nap ettem kalácsot szinte, táblás csokit naponta.
A lányom 2 éves korára úgy lefogytam, hogy abba kellett hagynom a szoptatást.
Szerintem a testem túlteljesített, és nem bírta tovább. Mindenesetre én örültem neki, hogy volt tejem. Mégpedig 2 évig!
18 kg pluszt szedtem fel.
80al szültem. Császármetszés illetve kórházi napok után itthon 62 mértem. Nem ettem kb semmit, nem bírtam..
Viszont amint megjött az étvágyam, 1-2 héttel műtét után, sokat ettem. Januárban szültem, nyárra megint lettem 72... szóval én vissza szedtem.
Majd októberben ismét várandós lettem, 72rol kezdtem, de jelenleg 81 vagyok es kb.2 hét múlva szülök. Szóval elég szerintem csak arra odafigyelni, hogy ne egyél extra nagy adagokat, de ne is éhezz, mert akkor méreganyag szabadul fel a testedben, s átmegy az anyaméhbe.
Anyatejbe.
Bocsi, pont amikor küldés gombra kattintottam, átírta.
7 hete? És már az edzésen töröd a fejed? Rendesen még vissza sem húzódott még a méhed. Most a legjobban pihenésre van szükséged, nem edzésre. Max egy kis séta, jó idő is van, a levegő jót tesz, reggel vagy este. De pihenj amennyit csak tudsz. Hidd el nem fogod megbánni. Figyelj kicsit oda mit eszel, és igyál sok vizet.
Vannak olyan szerencsés anyukák, akik szülés után már top modellek (irigylem is őket) 😅 de a legtöbbünknek időre van szükségünk. Add meg te is magadnak és a testednek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!