Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Császármetszés után kinek...

Császármetszés után kinek mennyit sikerult fogyni?Mit tettetek erte szoptatás mellett?

Figyelt kérdés
2021. jún. 18. 15:49
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
87%
Oda figyeltem az étkezésre, mást nem nagyon tudtam hónapokig. Nekem nagyon lassan gyógyult, folyton begyulladt...
2021. jún. 18. 16:15
 2/15 anonim válasza:
34%
Császármetszés előtt +3500gramm voltam. A császármetszés után ez lement.
2021. jún. 18. 16:30
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Amikor a babó 7 hónapos lett elkezdtem a kalóriaszámolást és a kocogást.Eddig -14 kg:)
2021. jún. 18. 17:19
 4/15 A kérdező kommentje:
7 hete hogy császároztak de a hegem meg mindig van hogy fáj és ugy érzem mintha az egesz belso szerveim égne néha,valyon még várjak az edzéssel?
2021. jún. 18. 17:59
 5/15 anonim ***** válasza:
53%

Magától a szoptatástól fogytam 2 év alatt 13 kg-t.

Nem tettem érte semmit, 1.5x annyit ettem, mint a férjem :).

Annyi tejem volt, hogy folyt ki állandóan. Én meg mindig éhes voltam. Rettenetesen. Minden nap ettem kalácsot szinte, táblás csokit naponta.

A lányom 2 éves korára úgy lefogytam, hogy abba kellett hagynom a szoptatást.

Szerintem a testem túlteljesített, és nem bírta tovább. Mindenesetre én örültem neki, hogy volt tejem. Mégpedig 2 évig!

2021. jún. 18. 19:25
 6/15 anonim ***** válasza:
72%

18 kg pluszt szedtem fel.

80al szültem. Császármetszés illetve kórházi napok után itthon 62 mértem. Nem ettem kb semmit, nem bírtam..

Viszont amint megjött az étvágyam, 1-2 héttel műtét után, sokat ettem. Januárban szültem, nyárra megint lettem 72... szóval én vissza szedtem.

Majd októberben ismét várandós lettem, 72rol kezdtem, de jelenleg 81 vagyok es kb.2 hét múlva szülök. Szóval elég szerintem csak arra odafigyelni, hogy ne egyél extra nagy adagokat, de ne is éhezz, mert akkor méreganyag szabadul fel a testedben, s átmegy az anyaméhbe.

2021. jún. 18. 22:01
 7/15 anonim ***** válasza:
70%

Anyatejbe.

Bocsi, pont amikor küldés gombra kattintottam, átírta.

2021. jún. 18. 22:01
 8/15 anonim ***** válasza:
100%

7 hete? És már az edzésen töröd a fejed? Rendesen még vissza sem húzódott még a méhed. Most a legjobban pihenésre van szükséged, nem edzésre. Max egy kis séta, jó idő is van, a levegő jót tesz, reggel vagy este. De pihenj amennyit csak tudsz. Hidd el nem fogod megbánni. Figyelj kicsit oda mit eszel, és igyál sok vizet.

Vannak olyan szerencsés anyukák, akik szülés után már top modellek (irigylem is őket) 😅 de a legtöbbünknek időre van szükségünk. Add meg te is magadnak és a testednek.

2021. jún. 18. 22:57
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem szabad túl korán edzeni, mert hegszétválás vagy méhsüllyedés lehet az eredménye. Hasprést, ugrálást, futást, súlyzózást mindenképp kerüld még, mert sokszor - császár után pláne - szétnyílva marad még a hasizom, és azért nézel ki még terhesnek, mert előreesik, nem azért, mert zsír van rajtad. (Bár lehet mindkettő is.) Célzott gyógytorna, úszás, lightos jóga mehetnek, de csak ha már nem fáj, addig inkább sétálj nagyokat és egyél egészségesen. Sokan vannak szerencsések, akik a szoptatástól is fogynak - mások meg hát fordítva... Én meg az egyik gyereknél hiába fogyóztam, csak jöttek a fel a kilók (72 kg volt a csúcs), a másiknál meg tiszta gebe voltam (42 kg volt a csúcs), hiába ettem tényleg állandóan, már tápszert akartak felírni a gasztroenterológián. Vérképem, hormonjaim, cukrom mindkettőnél rendben volt, máig nem értem. De mikor abbahagytam a szoptatást, mindig visszaálltam arra az átlagos 55 kilósra, aki szeretne 2-3 kilóval kevesebb lenni :)
2021. jún. 23. 08:13
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
127 kilóval mentem szülni, most 112 vagyok. Rendszeres 5x étkezés több zöldséggel, nulla kenyér, nulla rizs, nulla krumpli. Folyadék csak víz és kávé. Rengeteg séta, no tespedés, heti 3-4x fél óra ellipszis tréner. Nincs megállás, még sok a feleslegem.
2021. jún. 23. 17:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!