Fél èvvel császáros szülés utàn abortusz?
Fèl ève szültem császárral. Egy ideig Azalia fogamzàsgàtlót szedtem, de mivel úgy éreztem, hogy apadt tőle a tejem, abbahagytam. Egyedül nevelem a kisbabàmat és a tizenéves fiamat, volt egy kapcsolatom nemrég, de nem maradtunk együtt. Óvszerrel védekeztünk, viszont elképzelhető, hogy későn hasznàlta, így most kb 6-7 hetes terhes vagyok. Nem szeretnèm megtartani, a héten megyek intèzni a teendőket, viszont olyan kérdésem van, hogy be fognak engem fektetni másfél napra, illetve hogy esetleg a kisbabàmat vihetem-e magammal. Anyatejes, esténkènt 2-3-szor kel, napközben is 4-5-ször szopizik mèg, a tàpszert el sem fogadja. Van valakinek ebben tapasztalata. Règebben volt egy terhességmegszakítàsom, akkor bent kellett lennem másfèl napot, mert az első kisfiam is császárral született. Ràadàsul a kórhàz 30 km-re van, így az sem megoldható, hogy valaki behozza többször a kicsit hozzàm.
Azt kérem, hogy senki ne írja, hogy tartsam meg, mert az én helyzetemben ennek semmi oka nem lenne, így is nehéz nèha a két gyerekkel nem csak anyagilag. Köszönöm a normális vàlaszokat
Cöcöcö, a nem maradtatok együtt meg a meghalt nagyon nem ugyanaz.
És számolok. 6 hetes terhes vagy, ami azt jelenti, hogy 4 hete jött össze a baba. Belehalt a szexbe a srác?
Na jó, kamukirálynő! ,,volt egy kapcsolatom nemrég, de nem maradtunk együtt. " Most meg azt írod, meghalt. Aha!
Meg ha már volt abortuszod az első gyereked után, akkor tudod hogy mennek a dolgok. Babát nem vihetsz a kórházba, ahol megöleted a benned levő babát.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!