2.5 hete volt császármetszésem. 1 hétig tartott utána a vérzésem, ami fokozatosan elmúlt. Most megint rámtőrt intenzíven, menstruáció szerűen. Lehet ez menstruáció??? Szoptatok, bár kell tápszeres kiegészítés is.
Ez meg a lochia lesz.
Akár 8 hétig is tarthat
Ha nem kezd viszont csökkenni, akkor érdemes megnézetni magad.
A szülés után jöhet-mehet a vérzés kb 6-8 hétig.
Szerintem 1 hét vérzés nagyon valószínűtlen (elhiszem, hogy ennyi volt eddig, de az nagyon kevés) Szerintem folytatódik a lochia.
2es vagyok.
Mivel császár után átmossák a méhet, hüvelyi szülés után pedig nem, más a vérzés (dokim mondta, nekem is császár volt).
Nekem kitartott mondjuk folyamatosan 6 hétig. De lehet, hogy te 3-4 hét alatt szabadulsz majd tőle.
Mondta a dokim, hogy jól kipucolta a méhem.
Így nekem nem volt fura, hogy egy bő hétig véreztem, aztán elmúlt. És fokozatosan csökkent, élénkebb sötét pirosas, aztán sárgásabb, végül teljesen kivilágosodott, majd minden jellegű váladékozás megszűnt. Most meg egy jó héttel késöbb full piros nagyadag vérzés.. Fura.
Írtam már a dokimnak, még nem reagált.
Reagált a dokim. Azt mondta, ha nem javul ez a kiújuló vérzés dolog vasárnapig akkor lehet mégis maradt bent valami.
... ez nagyon hiányozna...
Gondolom akkor megint kórház, kisműtét...
Sokan írják, hogy hetekig eltartott nekik a tisztulási folyamat. Ez stimmel.
Engem az érdekelne, volt e valakinek vérzés/váladékozás között hosszabb szünet a pár hét alatt? Mondjuk egy hét legalább, és újrakezdődött?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!