Szerintetek milyen érvek szólhatnak a gyermekvállalás mellett?
Kérlek ne győzködd magad!
Ilyen felfogással inkább tartózkodj egy gyerektől 🙏
Neked inkább semmilyen. Ha ennyire kiégett érzelmi roncs vagy nehogy tovább add ezt a felfogást a gyerekednek. Mert akkor valóban szar és boldogtalan életük lesz. VAGY rájönnek, hogy te cseszted el őket és felnőttként hozhatják helyre - pótolhatják be, amit te nem adtál meg nekik gondolkodásilag.
Sajnálom, hogy ennyire rossz gyerekkorod volt, hogy az iskolát nyűgnek élted meg. De én a nehézségek ellenére is szerettem suliba járni.
Amúgy az adminok nem tudják a Kérdezőt egy életre letiltani innen? Ez már vagy a 20. ilyen szánalmas troll kérdése.
"Ha nagy nehézségek árán sikerült végigszenvedni az egyetemet, akkor járhattuk a munkaügyi központot hónapról hónapra"
Hát nem akarlak elkeseriteni de a nagy átlag nem jár a munkaügyibe hónapról hónapra, miután lediplomázott.
A többi is egy baromság. Neked egy világfájdalom az egész életed, még az is nyűg, hogy felkelsz reggel. Hát másnak meg nem, szóval ennyit az érveidről.
Amúgy te inkább ne vállalj gyereket, mert ha az át kell menni a zebrán ilyen traumákat okozott neked, nem tudom mit kezdesz majd egy üvöltő babával akinek folyton van valami baja.
Wáó te előbb megtanultál wc-ni és utána növesztettél csak fogat?
Ne vállalj gyereket. Orbitális baromságokat hordtál össze. Kiégett életunt vagy.
Számomra nem szól semmi mellette. Társadalmi elvárás. De a gyerek soha sem olyan lesz, amilyet szeretnénk. Egy nőt évekre leköt, állandó problémamegoldás, aggódás.
Talán mellette szól az, hogy a szeretetedet akarod adni valakinek, akitől majd talán önzetlenül visszakapod. Ha szerencséd van, és mindentjól csinálsz, meg jó géneket örököl.Ha nem, akkor életed végéig kínlódhatsz vele.
"Nehéz megtanulni a bili meg a wc használatát..."?????
Ad1 erre nem is emlékszel, Ad2 ez az egész írás csak egy provokáció olyantól, aki még diploma közelében sem járt soha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!