Szerintetek milyen érvek szólhatnak a gyermekvállalás mellett?
A bilire meg a wc-re, ha normális időben tanultad meg, nem pedig 5-6 évesen kapták le rólad a pelenkát nem is emlékszel. A fogzásra szint úgy, hacsak nem a fogváltásra gondoltál, de soha nem láttam még embert a földön aki ezt traumaként élte meg.
Írni-olvasni megtanulni én nagyon szerettem és a későbbiekben sem szenvedésként éltem meg az iskolákat, szerettem a társaságot, szerettem bizonyos tantárgyakat, amit pedig nem, azon is átevickéltem valahogy. Jobb-rosszabb napjai pedig mindenkinek vannak az élet minden területén.
Egyetemnek még csak a közelében sem jártam, érettségim van és két szakmám, saját vállalkozásom. Nem szenvedek sem anyagilag, sem párkapcsolatilag, nem kísért a gyerekkoromból semmilyen full természetes folyamat.
Te viszont kérdező erősen traumatizálva lehetsz, amiért sajnállak.
A gyerekvállalás mellett-ellen lehet felsorakoztatni érveket, de érdekeket felesleges.
És érveket pedig maximum aszerint, hogy anyagilag megtudsz e számára adni mindent, tudod e kellő szeretetben nevelni, vagy csak a család nyomására vállalnád be stb.
Ha a kérdezőnek még ezek lennének az aggályai, amik teljesen normális gondolatok akkor érthető lenne, na de a fogzás-fogváltás, bilire szokás, írni-olvasni tanulás? :D
Millió félsz van bennem de nem ezek miatt.
Egyetlen érvet sem tudok felhozni mellette.
74N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!