Milyen szülő az, aki hagyja, hogy így járjanak a gyerekei iskolába?
Az iskola kb 3 km-re van az otthonuktól, és ahelyett, hogy vennének nekik buszbérletet (ami itt kb havi 3000 Ft-ra jönne ki gyerekenként), minden egyes nap, akkor is, ha vihar van, akkor is, ha 20 centis hó van, ők gyalog járnak.
A fiamnak osztálytársa az egyik lány, és mondta, hogy volt olyan, hogy a cipője meg a nadrágja teljesen át volt ázva az esőtől, úgy ülte végig az órákat.
Uhhhh, a 41-es a butuskázó kommentelő! 🤣
Minden kerdes alatt összeugrik direkt mindenkivel, es elkezd butuskázni🤣
Csak a margóra:
Általános iskola alsótagozatába jártam, a dédim a szomszéd faluba lakott. Amikor ugrasztottak, hogy vigyek neki ebédet itthonról, erdőn, mezőn átvágva volt, kb. 3 km a táv. Ha nyafogtam miatta, akkor büdös lusta kölyök voltam.
Most felnőttként (32), amikor elmegyek ugyanezen az útvonalon, szörnyülködik a nagymamám, hogy mégis mit gondolok, legalább a buszra szálljak fel, vagy valaki kísérjen el, ha már "kutyagolni" akarok.
Ennyit erről. Nem a táv a gond. A közgondolkodás változott meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!