Milyen szülő az, aki hagyja, hogy így járjanak a gyerekei iskolába?
Az iskola kb 3 km-re van az otthonuktól, és ahelyett, hogy vennének nekik buszbérletet (ami itt kb havi 3000 Ft-ra jönne ki gyerekenként), minden egyes nap, akkor is, ha vihar van, akkor is, ha 20 centis hó van, ők gyalog járnak.
A fiamnak osztálytársa az egyik lány, és mondta, hogy volt olyan, hogy a cipője meg a nadrágja teljesen át volt ázva az esőtől, úgy ülte végig az órákat.
Gondolom nincs penz berletre, maskulonben talan csak nem ennyire kegyetlen a szulo.
Akar ossze is dobhatjatok nekik, itelkezes helyett :)
Én is minden nap 3 km-t sétáltam suliba... még élek.
Megsúgom, mikor busszal jártam, akkor is szarraazptt ruhában ültem órán.
Nem itélkezni kellene, hanem akkor tényleg összedobni...
Magyarországon az elmúlt 15 évben mikor és hol volt 20 centis hó?
Amúgy van akinek az a 3000 ft sok pénz... ha meg gyerekenként 3000 ft, az havi 9000 összesen. Nekem is megérezné a pénztárcám.
Elso vagyok.
Tud megterhelo lenni a sok seta, foleg viharban, fagyban. En tudom, mert a munkaba oda es vissza is 50 percet setalok jelenleg, es bizony nem tul kellemes szakado esoben vagy -5 fokban. Lehet, hogy konnyunek hangzik ennyit setalni, de rohadtul nem az es 2-es, ha allitolag te ezt tapasztaltad raadasul egy ovodas gyerekkel, akkor neked tudnod kene milyen is valojaban.
Normális idősen szerintem direkt jót tesz ez a mozgás.
Ha rossz idő van, akkor a többi szülő, akik a környéken laknak és kocsival mennek, elvihetnék őket.
6!
Igen, tudom milyen. Nem hal bele senki. Kemény 30-40 perc. Vihar és fagy így májusban annyira nem jellemző, de az utóbbi években télen sem volt az.n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!