Milyen szülő az, aki hagyja, hogy így járjanak a gyerekei iskolába?
Figyelt kérdés
Az iskola kb 3 km-re van az otthonuktól, és ahelyett, hogy vennének nekik buszbérletet (ami itt kb havi 3000 Ft-ra jönne ki gyerekenként), minden egyes nap, akkor is, ha vihar van, akkor is, ha 20 centis hó van, ők gyalog járnak.
A fiamnak osztálytársa az egyik lány, és mondta, hogy volt olyan, hogy a cipője meg a nadrágja teljesen át volt ázva az esőtől, úgy ülte végig az órákat.
2022. máj. 2. 13:18
31/63 anonim válasza:
Ha tényleg igaz, hogy ezt a kérdező fia mondta, ergo téma ez a gyerekek között, az azért tényleg gáz.
32/63 anonim válasza:
Azért azt se mondja senki, hogy milyen jó pl ősszel, mikor hidegebb van már, egy átázott cipőben száradásig végig ülni egy napot, vagy nyáron aszalódni a napon, mikor simán kivédhető lenne egy bérlet megvásárlásával, ha már van tömegközlekedésre is lehetőség.
33/63 anonim válasza:
Olyan, aki nem tervez előre. Èvekig jàrtam biciglivel dolgozni (45 perc oda, 45 vissza) , esőben, hóban is. Mindig volt pàr vàltàs ruhàm a munkahelyen, volt mikor mindenem le kellett cserelenm, pedig volt rajtam esőruha. Ha esèly van megàzni, akkor a szülőknek is kellett volna csere ruhàval, cipővel, törölközővel kèszülni. Maga a sèta nem àrt. Közben beszèlgethetnek, jatszhatnak is màs gyerekekkel, szabadon vannak, mozognak. Mikor kint vannak, akkor èlnek igazan, nem az iskolàba zàrva.
34/63 anonim válasza:
Felénk lehet kapni gumicsizmat, impregnáló sprayt, esőkabátot, esonadragot és még esernyőt is. Sőt, senki nem tiltja, hogy vigyen magával az ember váltó ruhát.
35/63 anonim válasza:
De, majd az így is több kilós iskolatáska mellé még plusz cipő meg váltóruha meg ki tudja még mi. Mindezt gyalog cipelni. Igazán életszerű.
36/63 anonim válasza:
35!
Te láttál már közelről esokabatot? Kb súlytalan. Mit kell rajta cipelni?
37/63 anonim válasza:
36!
Olvasd vissza a 34es választ! Már gumi csizmát is vizionál!
38/63 anonim válasza:
37!
Én írtam azt a választ. Ha esik az eső, és nincs a cipőt impregnálva, akkor a gumicsizma a megoldás. Fél kel venni, nem kell cipelni. Egy papucs vagy vaszoncipo meg tökéletes bent az iskolaban
39/63 anonim válasza:
És hazafelé majd teleportálja a csizmát meg a többit amit elvitt?
40/63 anonim válasza:
Mert nem garancia, hogy délután is olyan idő van. Tehát egy plusz szatyor vagy táska. Tök jó lehet égetni meg terhelni magát, mert a szülei nem vesznek egy bérletet neki 3000 Ft-ért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!