Ciki azt mondani nokent a gyerekeimnek hogy soha ne vallaljanak gyereket?
Ciki.
Arra kéne nevelni őket, hogy ne úgy válasszanak párt, ahogy te. Írom ezt frissen elvált apaként.
Jelzem, én is kiharcoltam volna a heti váltást, ha nem 60km-re költözik az anyjuk. Így én jutok koldusbotra, a minimálbér alatti összegből kell tengődnöm, hétvégi munkát vállalni nem tudok a láthatás miatt. Ez se méznyalás, mégse mosom a gyerekek agyát. Válasszanak tudatosan párt, olyat, aki feltétel nélkül szereti őket.
Egy dologra kéne pénzt félretenned: Pszichológusra. Mielőtt a gyerekeid életét tönkreteszed a fóbiáiddal, aggódásoddal, negativitásoddal. Ha szerinted rendben van ez amit most csinálsz és gondolsz, és nem kérsz segítséget, akkor elkúrod az ő életüket, ha így akarod mostantól kezdve befolyásolni őket.
Ez egy ördögi kör, egy visszacsatolási mechanizmus: Pont azért nem lesz majd lehet nekik se soha egy normális kapcsolatuk, mert te ezt szajkózod nekik gyerekkoruktól kezdve, hogy nem léteznek normális kapcsolatok, mert benned is ez a téves hit él. Azt meg már nem is mondom mennyire az anyagi világról szól számodra minden (anyagiak alatt nem csak a pénzt értem), azon kívül meg az jön le az írásodból kb semmi sem létezik számodra, semmi sem számít neked.
7#
Pont Mi is így vagyunk, 21 éve együtt, 17 év házasság.
Mi sem gondolkozunk váláson, igaz nekem volt most nemrég egy kis hullámvölgy, de azt is együtt oldottuk meg.
A minap beszéltünk erről és a férjem azt mondta, hogy nem tudja azt elképzelni , hogy mással éljen. Pedig elég fiatalon találkoztunk. Én 17 voltam, Ő 21.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!