Anyukák elitelitek az ilyen apukakat?
Heti 1x speedezik. Orrba.
Amíg horgászik hogy fenntudjon maradni egy éjszakára.
Nem a kiságy mellett. Vagy hétköznap mellettünk.
Kíváncsian várom a véleményeteket.
Amúgy remegteget dolgozik értünk, szeret is minket, foglalkozik velünk.
Szóval más baj nincs vele.
Igazából nekem ez sem az. Csak kíváncsi vagyok hjogy ti itelkeztek e?
"De ha választani kell, akkor inkább ez, mint egy alkoholista."
Hála istennek sok hal van a tengerben. Nem kell egy alkesz és egy drogos között választani. De akkor inkább egyedül maradnék.
Most heti 1× csinálja (állítása szerint). Minden drog addiktív. Már az is függés hogy a pecát nem bírja ki. Rendszeresen anyaghoz nyúl. Attól hogy nem napi szinten, még ez rendszeres. Ilyen pasival nem is kezdenék nem hogy szüljek neki.
Eddig azt hittem a kávé, energiaital is elég egy éjszaka kibírásához.
Ahogy írta valaki előtte, az első gondolatom, hogy hogy lesz egy ilyen emberből apa?
Határozottan elítélem. Nem felelősségteljes.
Érdekes, mi kibírunk pár éjjelt anyukaként a gyerekek mellett virrasztva, őket altatva szerek nélkül.
Még az idegsebész vagy a tűzoltó is tud speed nélkül életet menteni.
De hát horgászni nyilván csak speed-del lehet. Ne már. Milyen duma ez? Azért drogozik,hogy ne aludjon be a horgászbot mellett? Nekem ez nem kerek, nem is hinném el és nem is tolerálnám.
Inkább igyon 2 redbull-t.
Amíg nem az én férjem, nem erdekel.
Nekem ez elfogadhatatlan...
Sok. Nagyon sok. Meg a minden hétvégi éjszakai horgászat és az azt követő vasárnapi egész napos zombulás is. Mikor tölt akkor a családdal minőségi időt?
Évente 2-3 alkalom belefér, úgy ahogy gyerek előtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!