Elítélitek azt a nőt, aki beleegyezik hogy válásnál az apánál maradjon a gyerek?
Figyelt kérdés
A kisfiú 4 éves. Az anyja heti 2 délutánt lehet vele és minden 2. hétvégén.2013. máj. 13. 18:41
1/11 anonim válasza:
Számtalan oka lehet annak, hogy miért döntött úgy egy nő, hogy inkább volt férje nevelje a gyermeket. Nem gondolom, hogy ítélkezhetnénk a nélkül, hogy pontosan ismernénk minden részletet.
2/11 anonim válasza:
Nem ítélnek el senkit, hiszen nem tudok minden részletet. abbol indulok ki, hogy minden szulo a legjobbat akarja a gyerekének. Ez az anya talán belátta, hogy hiába szakad meg a szíve, a gyereknek valamiért mégiscsak jobb az apa mellett felnőni.
3/11 anonim válasza:
Nem tudom elképzelni, hogy ne harcoljak a gyerekemért foggal körömmel! Mélységesen elítélem aki a saját kényelme miatt ilyen döntést hoz.
4/11 A kérdező kommentje:
A gyereknek emiatt ovit kell váltani, költözni kell.
Az anyának van munkahelye.
2013. máj. 13. 18:57
5/11 anonim válasza:
Milyen okbol szuletett ez a dontes?
6/11 A kérdező kommentje:
Mert apuka akarta jobban, ő erőltette a gyerekvállalást, a nő nem nagyon akarta csak beadta a derekát.
2013. máj. 13. 19:09
7/11 anonim válasza:
Aha. Hat... Kar volt igy gyereket vallalni/.
8/11 A kérdező kommentje:
Azért őszintén: fordítva is gyakran megesik. Akkor a férfi lép le, mert ő nem akarta a gyereket.
2013. máj. 13. 19:27
9/11 anonim válasza:
Nezd, ha a no ilyen kis bugyuta volt, akkor gondolom az se erdekli, hogy ki iteli el.
10/11 anonim válasza:
Én nem ítélem el, csak sajnálom a gyereket. Születhetett volna egy szerető családba, gondos, szerető,odaadó anyukához.
És én el sem tudom képzelni azt az érzést, hogyan tudnék így nyugodtan élni, álomra hajtani a fejem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!