Anyukák elitelitek az ilyen apukakat?
Heti 1x speedezik. Orrba.
Amíg horgászik hogy fenntudjon maradni egy éjszakára.
Nem a kiságy mellett. Vagy hétköznap mellettünk.
Kíváncsian várom a véleményeteket.
Amúgy remegteget dolgozik értünk, szeret is minket, foglalkozik velünk.
Szóval más baj nincs vele.
Igazából nekem ez sem az. Csak kíváncsi vagyok hjogy ti itelkeztek e?
Hogy lesz az ilyenből apuka?
Gondolom, ebből kiderül, hogy a kérdésre a válaszom igen.
Én nem ítélkezek... Tőlem távol álljon ez a fajta ember...
Amíg nem az én férjem , addig felőlem azt csinál magával amit akar.. Ha neked ez nem jelent problémát , akkor áldásom rátok.
Az én férjem is jár horgászni.
Iszik kávét, ha meg úgy van, bealszik, a hal majd felébreszti. Másnap olyna mint a zombi. De basszus, nem drogozik!!!!
"Heti 1x speedezik... Szóval más baj nincs vele. Igazából nekem ez sem az."
Én nem örülnék neki ha narkós lenne a férjem. Sőt, nem is lenne már sokáig a férjem. De ez a te dolgod, ha neked jó így akkor sok boldogságot.
Én igenis elítélem. Összességében lehet, hogy jó apja a gyereknek meg neked jó férjed, de szerintem a felelős felnőtt életbe nem tartozik bele a rendszeres drogozás. Még ha ez a rendszeresség "csak" heti egyszeri alkalmat is jelent. Igenis bármi baj történhet, amikkel hosszú távon magának vagy nektek okoz kárt.
Mondjuk számomra az sem teljesen férne bele, hogy hetente egy éjszakát külön tölt tőlünk, de ez már mondhatni mellékes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!