A Blue Rabbit kerti játszótér mennyire éri meg az árát?
2022. ápr. 28. 07:30
1/6 anonim válasza:
Azt látod, hogy az ár csak a toronyra vonatkozik? Csúszdák nelkul. Plusz méretre sincs vagva?
2/6 anonim válasza:
"Alap ár:
A kerti játszótorony alap ára minden esetben tartalmazza a faanyagot, a termék összeszereléséhez szükséges szerelődobozt, a részletes összeszerelési és vágási útmutatót.
Alapáron a faanyag méretre vágás és előfúrás nélkül kerül átadásra!
A feltüntetett alapár a 7x7 cm-es oszlopból készült játszótoronyra vonatkozik. Azonban lehetősége van kiválasztani az erősebb, 9x9 cm-es oszlop méretet is akár, melynek plusz értékét minden esetben feltüntetjük.
Szerelést nem kérek:
A faanyagok 240 - 360 cm hosszú, méretre vágás nélküli szálanyagban, gyalult, de nem csiszolt állapotban vehető át."
3/6 A kérdező kommentje:
Igen, tudom.
Ezért kérdezem, hogy minőségre, faanyagban megéri-e. Kiegészítőkkel drágább, és lenne vele itthon munka bőven.
2022. ápr. 28. 08:38
4/6 A kérdező kommentje:
Amit kinéztem, ebből a 9x9-es oszlopokkal, 2 csúszdával és a 2 részes hintaállvánnyal együtt közel 250e Ft.
2022. ápr. 28. 08:40
5/6 anonim válasza:
szerintem ez drága. Ha te veszed meg a faanyagot, felébe se lesz.
6/6 A kérdező kommentje:
5# letöltöttem a termékismertetőt hozzá, abban benne van, hogy milyen méretű fából mennyi kell. Ahogy nézegettem, a hintaállványt valóban nem éri meg tőlük rendelni, de magát az alap épületet már lehet. Kérek ajánlatot ez alapján anyagra, és meglátjuk, melyikkel lehet jobban járni. A csúszda 42e Ft ebből, ígyis-úgyis...
2022. ápr. 28. 15:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!