Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ha jatszotéren vagyok a...

Ha jatszotéren vagyok a kicsivel inkább bent marad dolgozni hogy csak furdetésre jöjjön. Mi legyen?

Figyelt kérdés

Unalmas neki a gyerek játszotér valszeg. Nekem sem egy felnőtt kikapcsolódás mondjuk, de ez van.

A munkahelye olyan hogy eljohet maradhat is rugalmas a beosztása mindig korrektül.közli de az módosíthato.

Leggyakrabban csak ugy van velem hogy gyerek nélkul, azaz kettesben a programokra ill velem lenni szinte repul hozzám. Ha a gyerek suliban van en szabad vagyok akkor akár még szabit is kivesz.

De ugy a játszotéren ülve a kicsivel, (egyszer párszor ugyan nevetve fociznak)es azt hallani inkább bent marad akkor, később jön haza, hát ez ugy rendesen mellbe vág.

Ilyenkor mi a teendo ha nem akarom vele megutáltatni sem a családi életet hogy kotelezo jelleggel üljön ő is jatszotéren, de azért ne legyenek már lelki sérelmeim se ettol?

#inkább a munka
2022. márc. 29. 18:41
1 2 3 4 5
 1/43 anonim ***** válasza:
73%
Közös a gyerek?
2022. márc. 29. 18:44
 2/43 anonim ***** válasza:
71%
Nos, ezért ajánlják a tervezett gyermekvallalast....
2022. márc. 29. 18:44
 3/43 anonim ***** válasza:
60%
Mégis ki az aki inkább dolgozik? A gyerek apja? A szomszéd kiskutyája? Ha a csávód, dobd. az ilyen szart se ér mint apa, szart se ér mint társ. Plusz az ilyenek mennek át agresszívba a kamaszodó gyerekkel szemben, mert akkor még jobban az útjában lesz...
2022. márc. 29. 18:46
 4/43 A kérdező kommentje:

Jaj nemár.

Közös, igen, határozottan akarta. Jobban nálam.

A jatszoter az uncsi, meg a háta közepére se.

2022. márc. 29. 18:48
 5/43 A kérdező kommentje:

Mindketten ďolgozunk.

Megoldas kellene nem tényfeltárás.

Motiválhato befolyásolhato. Ha hisztiznék ezen biztos jönne. De nem szívesen. Csak hiszti ellen..

2022. márc. 29. 18:49
 6/43 anonim ***** válasza:
100%

Nezd, neha bizd ra a gyereket hiszen az ove is, es akarta. Te meg kapcsolodj ki addig egyedul, baratnokkel.

Azt mondjuk megertem hogy ugy nem akar menni a jatszoterre, ha te is ott vagy, mert minek? Nem erzi feladatanak ott ülni, ha te ugyis figyelsz a gyerekre. Tehat a jatszoter uncsi, de mi lenne ha mas csaladi programot talalnatok ki, amit nem csak a gyerek elvez, hanem ti is. Allatkert, kalandpark, vizi elmenypark gokart, vagy csak erdei seta, ami erdekel titeket.

2022. márc. 29. 18:55
 7/43 anonim ***** válasza:
74%
Megoldás: közlöd vele hogy törődjön ő is a gyerekkel, ne húzza ki magát a nemtetszik dolgokból, ne nyomjon rád minden terhet, vagy elválsz. Az a megoldás hogy kinyitod a szemed, és rájössz mennyire hülyének néz téged.
2022. márc. 29. 18:55
 8/43 anonim ***** válasza:
84%
Amúgy miért hagyod hogy kölyökként viselkedjen? Uncsizik mikor a gyerekkel kéne lenni? Hát szar ügy, ha megvan a gyerek, azzal törődni kell, és nem csak a nőnek. Akkor nem uncsizott mikor megcsinálta a porontyot?
2022. márc. 29. 19:02
 9/43 anonim ***** válasza:
88%
Menjen ö a gyerekkel játszótérre, nélküled
2022. márc. 29. 19:06
 10/43 anonim ***** válasza:
51%
Az én uram se járt soha játszótérre. De ment értük az oviba, hordja őket különórára, elmennek együtt ide-oda programokra, kirándulni, fagyizni, vásárolni. Nem olyan fontos az a nyomorult játszótér.
2022. márc. 29. 19:19
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!