Ha jatszotéren vagyok a kicsivel inkább bent marad dolgozni hogy csak furdetésre jöjjön. Mi legyen?
Unalmas neki a gyerek játszotér valszeg. Nekem sem egy felnőtt kikapcsolódás mondjuk, de ez van.
A munkahelye olyan hogy eljohet maradhat is rugalmas a beosztása mindig korrektül.közli de az módosíthato.
Leggyakrabban csak ugy van velem hogy gyerek nélkul, azaz kettesben a programokra ill velem lenni szinte repul hozzám. Ha a gyerek suliban van en szabad vagyok akkor akár még szabit is kivesz.
De ugy a játszotéren ülve a kicsivel, (egyszer párszor ugyan nevetve fociznak)es azt hallani inkább bent marad akkor, később jön haza, hát ez ugy rendesen mellbe vág.
Ilyenkor mi a teendo ha nem akarom vele megutáltatni sem a családi életet hogy kotelezo jelleggel üljön ő is jatszotéren, de azért ne legyenek már lelki sérelmeim se ettol?
Jaj nemár.
Közös, igen, határozottan akarta. Jobban nálam.
A jatszoter az uncsi, meg a háta közepére se.
Mindketten ďolgozunk.
Megoldas kellene nem tényfeltárás.
Motiválhato befolyásolhato. Ha hisztiznék ezen biztos jönne. De nem szívesen. Csak hiszti ellen..
Nezd, neha bizd ra a gyereket hiszen az ove is, es akarta. Te meg kapcsolodj ki addig egyedul, baratnokkel.
Azt mondjuk megertem hogy ugy nem akar menni a jatszoterre, ha te is ott vagy, mert minek? Nem erzi feladatanak ott ülni, ha te ugyis figyelsz a gyerekre. Tehat a jatszoter uncsi, de mi lenne ha mas csaladi programot talalnatok ki, amit nem csak a gyerek elvez, hanem ti is. Allatkert, kalandpark, vizi elmenypark gokart, vagy csak erdei seta, ami erdekel titeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!