Ha jatszotéren vagyok a kicsivel inkább bent marad dolgozni hogy csak furdetésre jöjjön. Mi legyen?
Unalmas neki a gyerek játszotér valszeg. Nekem sem egy felnőtt kikapcsolódás mondjuk, de ez van.
A munkahelye olyan hogy eljohet maradhat is rugalmas a beosztása mindig korrektül.közli de az módosíthato.
Leggyakrabban csak ugy van velem hogy gyerek nélkul, azaz kettesben a programokra ill velem lenni szinte repul hozzám. Ha a gyerek suliban van en szabad vagyok akkor akár még szabit is kivesz.
De ugy a játszotéren ülve a kicsivel, (egyszer párszor ugyan nevetve fociznak)es azt hallani inkább bent marad akkor, később jön haza, hát ez ugy rendesen mellbe vág.
Ilyenkor mi a teendo ha nem akarom vele megutáltatni sem a családi életet hogy kotelezo jelleggel üljön ő is jatszotéren, de azért ne legyenek már lelki sérelmeim se ettol?
29.
Tudom, hogy itt mindenki imád személyeskedni, és velem a legkönnyebb, mert ki van írva a nevem. Nem kell engem szeretni amúgy, de javaslom a témánál maradást.
A poszthoz olvasd el mit kommenteltem, a játszóteres írás arra volt válasz, akik szerint normális embernek unalmas a gyerekekkel játszani.
Ugrálónak súlyhatáron belül vagyok, nyugi.
Szerintem a 7 évessel is lehetne jó progi a játszó, itt a szomszédaink és barátaink esetén pl a fél osztály jár, szülők is, bandázás van, néha feladatok, imádják.
De ha apuka nem szereti, osszák be ahogy írtam, viszont egyetértek azzal aki szerint fogalma sincs hogy őt is odavárják, legalább néha, és inkább halad a melóval.
31!
Kedves, pontosan hol szerepel olyan, hogy nem tölt valaki idot a gyerekével azért, mert nem szeret a játszótéren jatszani? Ezek szerint te csak a játszótéren töltesz vele időt. Ezek szerint soha semmi mást nem csináltok. Szomorú.
Nem Magyarországon élek, itt max a 3 év alatti gyerek mellett látsz szülőt a játszótéren, az ennél idősebbek egyedül vannak -nyugi, biztonságos, zárt játszótér, biztonságos környéken, mielőtt belekotsz.
Egy 7 éves kvara nem a szüleivel akar játszani, hanem a saját korosztalyaval. Nem, nem kell ismerős gyerekeknek lenniük, ez a korosztaly másfél perc alatt új barátokat szerez. Mar ha a szülők engedik, ugye és nem csecsemőkent kezelik, mint pl ez a kérdező itt "kicsi", "fürdetés"....
34!
Pontosan hol olvastál ilyet? Egyedül a játszóteret említi. Szó nincs arról, hogy anyuci dolga lenne minden. De ha újra elolvasod a kérdést, valószínűleg neked is átjön, hogy anyuci megszunik nőnek lenni a gyerek kozeleben, csak és kizárólag anya, aki csecsemő szinten kezeli a kisiskolás gyereket. Lehet apukanak tele van ezzel a hocipoje, nem is veletlenul
A kérdésben, bár neked nyilván nem jött össze az értelmezés
"Leggyakrabban csak ugy van velem hogy gyerek nélkul, azaz kettesben a programokra ill velem lenni szinte repul hozzám. Ha a gyerek suliban van en szabad vagyok akkor akár még szabit is kivesz."
36. Tényleg nem jött össze az értelmezés ezek szerint, én ebben sehol nem látom, hogy a nő megszűnne nő lenni, inkább azt, hogy vannak páros programok.
A probléma az hogy a gyereknevelésből talán nem veszi ki a részét a fickó, de ugye ezt nem tudtuk meg, mert a kérdező nem ír, így csak egy fajta tevékenységhez való hozzáállását ismerjük, ami vagy a többinél is így van vagy nem.
7 éves korban errefelé a cigány bandák játszóznak szülő nélkül, ők is csak a lenti játszón, a kiscsaj múltkor engem hazudtolt meg hogy a labdánk igazából az övék.
Amúgy a nők nőiességüket leghatékonyabban az erre fordítható gyerekmentes énidőben tudják növelni,pl torna, fodrász pihenés révén, így minden apuka előtt adott a lehetőség hogy nőiesebb párt nyerjen, bár mifelénk a gyerekkel való foglalkozás is nőiesnek számít.
29
Meg talán 22
Derjaderjával az esetek 80%-ban nem értek egyet, de itt maximálisan.
Az, aki utál játszani ne vállaljon gyereket.
Én ha igénylik benn ülök a homokozóban.
Csúszok a csúszdán ( pedig ettől megvallom van, hogy félek)
Megyek a kötélpályàn..
Megyünk csúszni mászni a meserséges katakombába..
Túràzni, biciklizni, görkorizni.
Stb.
Én vagyok aki amiatt vett legóta gyereknek, hogy játszhassak vele legálisan🙈
Építőkockázunk.
Amikor rajzolnak színezek én is..
( férjem szintúgy)
Viszont a férjem pl elviszi őket játszózni, és mindig furcsállta, amig nem beszéltük meg, hogy én miért akarok menni..
Mert ez közös program nekem, ő pedig úgy gondolta, hogy akkor ad énidőt nekem..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!