Ha jatszotéren vagyok a kicsivel inkább bent marad dolgozni hogy csak furdetésre jöjjön. Mi legyen?
Unalmas neki a gyerek játszotér valszeg. Nekem sem egy felnőtt kikapcsolódás mondjuk, de ez van.
A munkahelye olyan hogy eljohet maradhat is rugalmas a beosztása mindig korrektül.közli de az módosíthato.
Leggyakrabban csak ugy van velem hogy gyerek nélkul, azaz kettesben a programokra ill velem lenni szinte repul hozzám. Ha a gyerek suliban van en szabad vagyok akkor akár még szabit is kivesz.
De ugy a játszotéren ülve a kicsivel, (egyszer párszor ugyan nevetve fociznak)es azt hallani inkább bent marad akkor, később jön haza, hát ez ugy rendesen mellbe vág.
Ilyenkor mi a teendo ha nem akarom vele megutáltatni sem a családi életet hogy kotelezo jelleggel üljön ő is jatszotéren, de azért ne legyenek már lelki sérelmeim se ettol?
21, a gyerekkel játszani unalmas? Neked csak arról szól a játszótér, hogy ülsz és nézel??
Normáliséknál együtt játszanak.
22!
Bakker, minden épeszű felnőttnek unalmas a gyerekkel játszani. Max egy fogyatékos élvezi. Vagy te amúgy ki szoktál menni egyedül a játszótérre homokozni vagy csuzdazni?
#22 ez nem jött be. A jatszótéren azon kevesek közé tartozom, aki játszik a gyerekkel, és nem a padon, hanem a homokozóban ülve és szaladgálva töltötte a tavalyi nyarat. (1,5 éves a gyerekkel) Minden egyes nap legalább 1 órát kint vagyunk, nyáron 3-4 órát.
Normaliséknak kiég ettől az agya, elhiheted. A játszótér unalmas. Ha apuka is ott ül, akkor még rosszabb, hogy ennyi eszünk van családilag hogy más értelmes programra nem megyünk.
#21 vagyok.
23. Én szeretek homokozni, ugrálni a kis ugrálón. A picivel csúszdázni is szoktam. Meg beszélgetni a gyerekeimmel. Gyakran mások is odajönnek, akikkel a saját anyjuk nem játszik.
Másrészt nem is lógok rajtuk, viszek könyvet, ha egy picit elmennek játszani (1 és 3 éveseknél ez párszor 5 perc kb) akkor olvasok, vagy viszek határidőnaplót és átnézem a teendőket vagy álmodozom stb. Másokkal is lehet menni és a felnőttel beszélgetni.
Szuper pihi szerintem.
Persze ha szép a játszó, és errefelé sok szép van.
25, akkor meg pont azért hiányolja anyuka, mert apuka az ő társasága lenne
(Mondjuk nálunk a kisiskolás biza a szüleivel játszik, mivel iskolaidőn kívül nem a barátai álltal látogatott játszótérre megy. Így pont hogy 100 % családi program a játszótér és olyan "csököttek" vagyunk, hogy nem unjuk, mert egyébként alig látjuk egymást a suli/munka miatt.)
Derjaderja!
Tudjuk, te tökéletes anya vagy. Átlag felnőtt viszont nem szeret se homokozni, se "ugralni a kis ugrálón" -Ez utóbbi nem tudom mi akar lenni, de egészen biztosan nem felnőttek sulyata van kitalalva.
Igen, homokoztam én is a gyerekkel. De nem szerettem, nem élveztem. Felnőtt vagyok, a felnőtt dolgok okoznak örömet, nem a gyermekjátékok.
De amúgy itt egy iskolásról van szó, aki már nem a szülővel játszik, hanem a társaival, ergo a szülő max felügyelőnek van ott. Abból minek ketto?
29, tedd hozzá, hogy rendkívül elfoglalt tökéletes anya :D
ki az, akinek a játszótéren át kell nézni a határidőnaplóját?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!