Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ha jatszotéren vagyok a...

Ha jatszotéren vagyok a kicsivel inkább bent marad dolgozni hogy csak furdetésre jöjjön. Mi legyen?

Figyelt kérdés

Unalmas neki a gyerek játszotér valszeg. Nekem sem egy felnőtt kikapcsolódás mondjuk, de ez van.

A munkahelye olyan hogy eljohet maradhat is rugalmas a beosztása mindig korrektül.közli de az módosíthato.

Leggyakrabban csak ugy van velem hogy gyerek nélkul, azaz kettesben a programokra ill velem lenni szinte repul hozzám. Ha a gyerek suliban van en szabad vagyok akkor akár még szabit is kivesz.

De ugy a játszotéren ülve a kicsivel, (egyszer párszor ugyan nevetve fociznak)es azt hallani inkább bent marad akkor, később jön haza, hát ez ugy rendesen mellbe vág.

Ilyenkor mi a teendo ha nem akarom vele megutáltatni sem a családi életet hogy kotelezo jelleggel üljön ő is jatszotéren, de azért ne legyenek már lelki sérelmeim se ettol?

#inkább a munka
2022. márc. 29. 18:41
1 2 3 4 5
 41/43 anonim ***** válasza:
57%

Az, aki utál játszani ne vállaljon gyereket.

lehet, hogy jobb szülő, aki utál játszani, mint ako szeret. Ennyiből bármi következtetést levonni...

ennyi erővel költhetjük tovább is a történetet, lehet, hogy a kérdezőnek az a játszóterezés, hogy amíg a gyerek játszik, ő apuval ki akarja pletyizni a többi szülőt, de ő ebben nem akar partner lenni.nem tudjuk.

Csak azt tudjuk, hogy itt a kérdező, aki egy iskolással játszóterezik (érdekes, hogy fel sem merül pl a ki tanul a gyerekkel-kérdés, csak a játszóterezés meg a fürdetés, holott szerintem iskolásnál nem biztos, hogy mindennapos program a több órás játszótér, hogy ebből ekkora probléma legyen...)I

2022. márc. 30. 10:35
 42/43 anonim ***** válasza:

Az én fiam is iskolás. És számomra is dög unalom a játszótér. Általában más gyerekekkel játszik, a saját korosztalyaval. Többen leengedik egyedül a gyereket. Szóval nem is mindig van felnőtt társaság akivel tudnék beszélni. Esetleg telefonálni szoktam közben.

Attól még lemegyek vele. Apuka 2 műszakban dolgozik, szóval minden második héten tudna csak lejönni délután. De nem csinálok ebből gondot, ha nincs kedve. Akkor mondjuk ők valamelyik nap elmennek együtt vásárolni, én meg azt utálom.

2022. márc. 30. 23:49
 43/43 A kérdező kommentje:

Akkor hagyjuk a játszoteret.

Haza sem jon inkabb dolgozik ha nem veszik at a kicsit pl a nagyszülők.

2022. ápr. 3. 17:02
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!