Első repülés gyerekkel. Tippek?
3.5 éves a lányom, most fog repülni először jövőhéten velünk először.
2 óra 10 perc az út
Nyáron megyünk egy hosszabb (6 órás repülés) útra és úgy voltunk vele kicsit kezdje rövodebb úttal, de azért izgulok. Szobatiszta kb 5 hónapja, de nem szívesen mennék vele repülőn wc-re. Én magam se szerettem soha menni. Akik repülnek gyerekkel, adjatok tippeket :)
Én nem repültem gyerekkel, de első repülés előtt ajánlom ezt a videót megnézni, mert nagyon sok hasznos dolog benne van.
5. Lol :D
Ültetnéd, de senki nem kérdezett meg róla. Én meg a magadfajta megkeseredett kihaénnem kórókat ültetném egybe. Had tépjék meg egymást, mert nekik jogai vannak. Vicces ahogy háborogsz :)
7. Szuper, mert akkor legalább leszállítanak a gépről, letartóztatnak és egy életre kitilt az összes légitársaság. Jó pofozkodást!
Nem értem miért gondoljátok, hogy érdekel bárkit a véleményetek egy olyan kérdés alatt, hogy hogy pisiljen a kislány a repülőn. Gyerekek vannak, repülnek is, akkor is ha nem tetszik. Jaj és a legjobb, nem tehettek semmit ellene. :)
3,5 évessel szerintem nem nehéz repülni. Repültünk eddig 1,5; 2; 2,5; 4; 5; 6 éves korukban. Mindegyik alkalom sima volt. Egyedül 2 évesen volt egy kis sírás, mielőtt elaludt, mert rossz időpontban repültünk. Késett a gép és túlfáradt.
De még ezután az út után is az volt a véleménye a körülöttünk ülőknek, hogy "milyen jó gyerek", "észre se vettem, hogy gyerek ül mögöttem"... stb, mert az út 99 %-ban csendben voltak.
A nagyobb gyerekek a gépen hangosabbak voltak.
Egyébként vigyél könyvet, játékot...te tudod, hogy mivel lehet lefoglalni. Nálunk a diaolvasás tabletről működik.
Legyen nem nagyon morzsálós enni-/innivaló.
Felszállás előtt menjetek pisilni. De az se katasztrófa ha fent kell. Pont ugyanúgy kell megoldani, mint máshol. Mi vittünk ülőke takaró papírt.
"Más pihenni szeretne, dolgozni, akármi, erre ezt kell hallgassa jó pénzért."
?????
A repülőgép az egy közlekedési eszköz, nem wellness-szálloda, menjél oda pihenni. Mi lett volna, ha anyádat nem engedik fel veled a buszra anno?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!