Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyósom nem akarja hogy...

Anyósom nem akarja hogy férjemmel gyereket vállaljunk?

Figyelt kérdés

A családdal beszélgettünk főképp a gyerekekről és a családról erre anyósom mondja hogy ne is gondoljunk rá egyhamar mert csak gond van vele stb.

30 éves leszek és a férjem 32. Ősszel tervezzuk a babát, de anyósom szava azért kicsit elkeseritett.

Másna is volt ilyen beszolasa? Örültek a végén a babának? Mi nagyon várjuk hogy probalkozhassunk, szóval nekünk ez öröm lenne.

Nem tudom elképzelni hogy mondhat ilyet egy nő akinek 3 felnőtt gyereke van...

2022. ápr. 18. 16:48
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ne vedd a szívedre, amit az anyósod magyaráz.

A mi családunkban is gyakori az ilyesmi. Nagymamámnak két lánya lett, majd mikor anyámról már férjes fiatal asszonykent kiderült, hogy terhes, mamám hasonlókat mondott: "minek ilyen korán??" "fiú lesz! Miért lesz fiú? Azokkal csak a gond van" "én aztán biztos nem fogok rá vigyázni"

A második gyereknél ugyanez. :'D Mindezek ellenére elmondhatom, hogy nagyon jó nagymama lett, sokat vigyázott ránk és nagyon szeretett minket.

Vicces, hogy mióta anyám is idősebb lett ő is nekikezdett ezeknek az okításoknak, mint például:"ne legyen gyereked! Ha nagyon akarsz akkor legfeljebb egy, az is majd csak 10 év múlva." Én az ilyesmit egyáltalán nem veszem komolyan, úgyis tudom, hogy én döntök. Elvégre anyámnak is lett 3 gyereke, sosem hallgatott a saját anyjára, én miért tenném? :'D

2022. ápr. 19. 07:16
 22/23 anonim ***** válasza:
87%
Nekem is végig ezt tolták anyósék, hogy de jó hogy mi nem akarunk (akartunk csak termékenységi gondjaim vannak ezért nem beszéltünk róla), meg erre a világnak minek. Aztán mikor terhes lettem, tökre örültek és amúgy meg imádják az unokájukat. Most érkezik lassan a következő.
2022. ápr. 19. 07:19
 23/23 anonim ***** válasza:
66%
Kicsit legyél kevésbé érzelmes. Az én anyám kijelentette, hogy nekem egyenesen nem való gyerek. Kinevettem és ennyi, attól még vállaltam.
2022. ápr. 19. 09:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!