Anyósom nem akarja hogy férjemmel gyereket vállaljunk?
Figyelt kérdés
A családdal beszélgettünk főképp a gyerekekről és a családról erre anyósom mondja hogy ne is gondoljunk rá egyhamar mert csak gond van vele stb.
30 éves leszek és a férjem 32. Ősszel tervezzuk a babát, de anyósom szava azért kicsit elkeseritett.
Másna is volt ilyen beszolasa? Örültek a végén a babának? Mi nagyon várjuk hogy probalkozhassunk, szóval nekünk ez öröm lenne.
Nem tudom elképzelni hogy mondhat ilyet egy nő akinek 3 felnőtt gyereke van...
2022. ápr. 18. 16:48
1/23 anonim válasza:
Lehet pont azért mondja mert 3 van neki 🤣
Mi egyébként senki véleményét nem kértük ki,a mi dolgunk volt...
2/23 anonim válasza:
ne foglalkozzatok vele. nem neki szülöd
3/23 A kérdező kommentje:
Tudom hogy nem neki szülom a gyereket de mégis csak a nagyanyja lenne... azert örülnék ha legalább örömmel fogadnak a hírt nem pedig úgy hogy na nem meg mondtam hogy nem kellett volna még.
2022. ápr. 18. 17:00
4/23 anonim válasza:
megértem, hogy rosszul esne, de ez az, ami ellen nem nagyon tudsz tenni. ettől még lehet, hogy örülni fog neki
5/23 anonim válasza:
Ha elbizonytalanít, hogy valaki véleményt mond, akkor még tényleg ne szülj.
6/23 anonim válasza:
A gyerekvállalás két emberre tartozik, rád és a párodra. Más ne szóljon bele.
7/23 anonim válasza:
4 lányunk van, anyósom közölte, hogy neki nincs unokája, mert a lány az nem ember, csak lány. Nem is kíváncsi rájuk, a 2 kicsiről nem is tud, a nagyokat sem látta sosem. Ilyen nagymamára nincsen szükségünk.
8/23 anonim válasza:
Mi a kérdésed?
Se füle se farka ennek a maszlagnak, csak egy újabb anyós gyűlölő kérdés.
9/23 anonim válasza:
6, nem szólt bele. Beszélgettek a témáról, és neki ez a véleménye.
10/23 anonim válasza:
"A kérdésből nem derül ki, mi a kérdés"
Köszönjük! Moderátoraink ellenőrizni fogják ezt a kérdést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!