Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyósom nem akarja hogy...

Anyósom nem akarja hogy férjemmel gyereket vállaljunk?

Figyelt kérdés

A családdal beszélgettünk főképp a gyerekekről és a családról erre anyósom mondja hogy ne is gondoljunk rá egyhamar mert csak gond van vele stb.

30 éves leszek és a férjem 32. Ősszel tervezzuk a babát, de anyósom szava azért kicsit elkeseritett.

Másna is volt ilyen beszolasa? Örültek a végén a babának? Mi nagyon várjuk hogy probalkozhassunk, szóval nekünk ez öröm lenne.

Nem tudom elképzelni hogy mondhat ilyet egy nő akinek 3 felnőtt gyereke van...

2022. ápr. 18. 16:48
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
77%
Azért eléggé fura véleménye van. 30 felettiek vagytok, nem hiszem, hogy anyós 30 fölött szült volna 3 gyereket. Mindenesetre kedves kis véleménye van a családjáról, nem beszélnék meg vele semmit, nincs köze hozzá.
2022. ápr. 18. 17:16
 12/23 A kérdező kommentje:

Nem kötöttuk az orrára hogy babát tervezünk. A barátai beszélgettek a gyerekekről hogy ki mikor szült hány gyerek stb. Erre mondta az anyósom hogy ne is gondoljunk erre 40 éves korig kb... ő a férjemet 23 évesen szülte a lányait meg 30 és 31 évesen...

Nem gondoltuk meg magunkat nem erről van szó, de amikor a saját családom tiltakozik azért az egy kicsit rosszul esik főleg mivel mi nagyon vagyunk a babára.

2022. ápr. 18. 17:19
 13/23 anonim ***** válasza:
60%
Azért szülsz gyereket, hogy örüljenek neki? Akkor inkább tényleg ne.
2022. ápr. 18. 17:25
 14/23 A kérdező kommentje:
Miért kell kiforgatni a szavaim? Nektek hogy esne ha miután bejelentitek hogy babát vártok a nagymama húzza a száját mert minek az még?!
2022. ápr. 18. 17:52
 15/23 anonim ***** válasza:
94%

Mikor mi az elsőt elmondtuk anyósnak, az volt a reakció, hogy "ezt a nőt minek kellett felcsinálni?" Megjegyzem, 5 éve voltunk házasok.

Mikor lányunkkal 12hetes voltam, férjem küldött neki egy uh képet. Visszaírt, ez mi? Férjem irt neki, hogy az unokád.

Már megint felcsináltad?!

Na azota nem tartjuk a kapcsolatot...

2022. ápr. 18. 17:58
 16/23 Derjaderja ***** válasza:
76%
Jó Isten, milyen emberek léteznek? A lánynemberes meg a felcsinálós ?! Mi motiválja őket?
2022. ápr. 18. 18:56
 17/23 anonim ***** válasza:
87%
#7 akkor anyósod sem ember, legalábbis az ő logikája szerint.
2022. ápr. 18. 20:17
 18/23 anonim ***** válasza:
23%

Hát nézd. Ez a dolog nem ér meg egy kérdés kiírást szerintem. Akinek van anyósa az nagy valószínűséggel kapott már durvábbat is, kevés kivétellel. Másrészt, most fenn vagy akadva azon, hogy nem örülne. Az isten szerelmére, felnőtt, házas nő vagy. Majd pelenkázni, szoptatni, beszoktatni, fegyelmezni is úgy fogsz, hogy mások örüljenek?

Az anyósod is ember. És mint ilyen nincs joga eldönteni, hogy legyen-e unokája vagy nem, de ahhoz igen is joga van, hogy eldöntse, hogy örülne-e ennek, vagy nem. Ezt kénytelen vagy elfogadni.

És azért felnevelt három gyereket, el tudom képzelni, hogy elege volt egy életre. Majd te is megtudod, hogy milyen ez.

Értelmetlen a kérdés, mert ha itt hisztizel, akkor sem fog örülni neki, akkor sem, ha a te gyerekedről van szó. Lesznek ennél nagyobb problémák is, garantálom neked.

2022. ápr. 18. 20:20
 19/23 anonim ***** válasza:
88%

"Nektek hogy esne ha miután bejelentitek hogy babát vártok a nagymama húzza a száját mert minek az még?!"

Ha jól értem, itt ilyesmiről szó sincs, hiszen nem vagy terhes. Egyáltalán nem kizárt, hogy örülni fog, majd ha tényleg lesz unokája, és nem csak titokban ábrándoztok a babáról. Lehet, hogy csak kímélni akar titeket 😂 Ráérsz akkor megsértődni, ha majd lesz min.

2022. ápr. 18. 20:52
 20/23 anonim ***** válasza:

"Nektek hogy esne ha miután bejelentitek hogy babát vártok a nagymama húzza a száját mert minek az még?!"

Nyilván nem repdesnék az örömtől HA így lenne. De ettől én és a párom örülünk neki. Ez van. Nem mindenkinek jut nagymamából a jobbik fajta. Az egyik nagymamám nagyon szeretett minket, a másik meg azt reagálta, mikor vártam a második gyerekem, hogy megbánta, hogy neki több gyereke született s hogy tönkreteszem az életem.

Ha nem tanuljuk meg ezeket elengedni a fülünk mögött, mindenen képesek leszünk parádézni, ha másként nem, magunkban. A stressz pedig nem tesz jót. Meg kell tanulni elengedni azt, ami nem rajtunk múlik. Ez meg nem rajtatok múlik.

2022. ápr. 18. 22:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!