Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Eladnatok használt MAM-OS...

Eladnatok használt MAM-OS cumikat?

Figyelt kérdés

Nem etető Cumik hanem normális nyugtató Cumik vagy hogy hívják őket?!

Én is pénzért vettem baromira nem olcsók, vilagitosak meg párban voltak 2500ert.de viszont ugye csak ott van az hogy a gyerekem szájába lógott...

Finnyás anyukák biztos nem vennék meg.

Ti eladtatok vagy kidobtatok őket?

2022. ápr. 16. 07:53
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, úgy érted használtan veszed a bodyt meg a rugdalózót annyiért? Mert akkor nagyon rossz üzletet csinálsz….
2022. ápr. 16. 13:34
 22/26 anonim ***** válasza:
100%

Játszócumit nem vennék meg használtan. Azért az a 2 ezer forint nem vág földhöz szerencsére. Ellenben pazarolni én sem szeretek, csomó dolgot vettünk használtan. Pl. mellszívót is, amit 2 hétig használt az előző tulajdonosa. Elmondta, hogy a hozzátartozó etetőcumit használták párszor, sterilizálta persze, de rákérdezett, hogy belecsomagolja-e azt is ettől függetlenül. Szerintem ez így korrekt. Én elfogadtam. Csomagolt hozzá az anyuka végül 4 darabot, két használtat és két vadiújat ingyen és bérmentve. Az egyik használtat kidobtam, mert igazán használtnak tűnt, a többit használtuk. De ez 30 ezres tétel volt.

Játszócumit ingyen sem vennék át.

2022. ápr. 16. 15:39
 23/26 anonim ***** válasza:
Mamas and papas rugdalózokért akartak adni 2000 forintot 3 darabért, úgy, hogy kétszer volt kimosva. A kevésbé márkás ruhákért inkább le se írom mit kínáltak. Tábla csoki meg ilyenek. 1 hét alatt nőtt 6 centit a gyerek, két hét alatt átugrotta azt a méretet. Inkább adtam oda a védőnőnek, hogy vigye el oda, ahol szükség van rá.
2022. ápr. 16. 18:52
 24/26 anonim ***** válasza:
100%
Azt hittem, amikor azt írtad, rohadt drágán, hogy került 1 cumi vagy 20 ezerbe, na de kettőt 2500-ért... :D Ez neked rohadt drága?
2022. ápr. 16. 19:25
 25/26 anonim ***** válasza:
83%

"Egyszer én is kérdeztem, hogy pár alkalommal használt Aventes cumit oda lehet-e ajándékozni rászorulónak"

Mert a rászorulónak jó az is, ugye?

Ne legyünk már ennyire nemtörődömök meg igénytelenek. Gondolom, te sem fogadnál el használt bugyit.

2022. ápr. 16. 21:44
 26/26 anonim ***** válasza:
Én eltettem egyet emlékbe, a többi tönkrement, elveszett, de ha jó állapotban is lettek volna sem, adom el és én sem vettem volna használt cumit.
2022. ápr. 17. 11:15
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!