Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Eladnatok használt MAM-OS...

Eladnatok használt MAM-OS cumikat?

Figyelt kérdés

Nem etető Cumik hanem normális nyugtató Cumik vagy hogy hívják őket?!

Én is pénzért vettem baromira nem olcsók, vilagitosak meg párban voltak 2500ert.de viszont ugye csak ott van az hogy a gyerekem szájába lógott...

Finnyás anyukák biztos nem vennék meg.

Ti eladtatok vagy kidobtatok őket?

2022. ápr. 16. 07:53
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
87%
Biztos, hogy nem, eszembe sem jutna. Ugyan ki venné meg?
2022. ápr. 16. 09:27
 12/26 anonim ***** válasza:
93%
Azért aki nem tud egy cumit megvenni a gyerekének a boltban az nem tudom miért vállalt gyereket. Kérdező én kidobnám. Ha van bontatlan csomag azt persze felrakhatod, de most őszintén te odaadnád a gyerekednek a használt cumit? Szerintem nem. De nyilván abból bajod nem lesz ha felrakod, de nem tudom elképzelni, hogy ezt bárki megvegye.
2022. ápr. 16. 09:56
 13/26 anonim ***** válasza:
94%

“Én is pénzért vettem baromira nem olcsók, vilagitosak meg párban voltak 2500ert.”

Tudod a gyerek pénzbe kerül. Jóreggelt.

2022. ápr. 16. 09:58
 14/26 anonim ***** válasza:
8%
Egyszer én is kérdeztem, hogy pár alkalommal használt Aventes cumit oda lehet-e ajándékozni rászorulónak, tehát pénzt sem kértem volna érte, kifőztem volna természetes, de így is lehurrogtak, hogy milyen igénytelen vagyok. Kidobtam a több ezer forintos párszor használt cumit.
2022. ápr. 16. 10:01
 15/26 anonim ***** válasza:
100%
Ha a használt, tökéletes minőségű body 100 forintért kel el, akkor egy használt cumi ára mi lenne reálisan? 15 Ft?
2022. ápr. 16. 10:06
 16/26 anonim ***** válasza:
83%
14. Hát alap, hogy rászorulóknak nem adunk használtan ilyen dolgokat. Ha a Mari az utcából elviszi tök oké, de adományban szerintem is gáz berakni. Mint ahogy a foltos ruha is technikailag jó még, de na, azt sem adunk.
2022. ápr. 16. 10:11
 17/26 anonim ***** válasza:
91%
Viccelsz ugye?Cumit használtan csak valami szellemi fogyatékos vesz szerintem.A fogkefédet nem akarod esetleg eladni?
2022. ápr. 16. 10:26
 18/26 anonim ***** válasza:
87%
Nagyon csidalkoztam mikor 3-4 eve elkezdtem vasarolni szuletendo gyerekemnek Marketrol, es egy rakat hasznalt cumisuveg, nyugtato cumi, ragoka volt fenn. Tenyleg sok. En elkepzelni se tudtam, hogy valaki ezeket megveszi, pedig de.. megvettek. En meg a sogorom gyerekei utan se hasznaltam fel ezeket.
2022. ápr. 16. 11:15
 19/26 A kérdező kommentje:

15 os én next bodyt veszek 1000ert rugijat 2000ert.

TE meg ebből indulj ki

2022. ápr. 16. 11:46
 20/26 anonim ***** válasza:
100%

Nézd kérdező, igazából felesleges viszonyítani (az egyik válaszolónak is), de ha már ruha, akkor tök mindegy mennyiért veszed, az valaki babáján volt, kimosod és annyi.

Nem a szájában "hordta", a jó isten áldjon meg. Használt piaca annak kellene legyen, ami tisztítás után higiénikusan újrahasznosítható.

A cumi nem ez a kategória és ahogy én korábban kifejtettem, a pazarlás ellen vagyok, van amit viszont nem lehet.

Rá vagy szorulva arra a párszáz forintra? Állításod szerint nem, akkor meg fölösleges veszkődni a fotózással, hirdetéssel, miegyébbel, ami időben, energiában sokkal többet elvesz, mint a képzeletbeli értéke, mert megvenni valószínűleg úgysem fogja senki. Most komolyan, használt cumit? Ne már!

2022. ápr. 16. 12:19
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!