Mi számít már egy édesanya esetében brutális kialvatlanságnak?
Figyelt kérdés
Van még olyan rajtam kívül, aki már halucinál az alváshiánytól?2022. ápr. 9. 09:32
21/27 anonim válasza:
Amíg nem szóltak, hogy nem ez a mindennapi, mint amiket írtok, azt hittem, hogy mindenkinél így van, mint nálatok-nálunk. ;(
22/27 anonim válasza:
A legdurvabb az volt mikor szoptatás után kb. 2 percig azon gondolkodtam, hová tettem a cicim, kerestem magam körül az ágyon 😁
Két és fél éves koráig 20-30 percenként kelt, a szobatisztasággal és cumisüveg elhagyásával jobb lett kicsit. Lassan 5 éves de még 3-4 ébredés most is van éjjel. Kibírtam. Rengeteg sírás és fejfájás, de valahogy Kibírtam.
23/27 anonim válasza:
Utolso,ez nem normalis. Meg egy ujszulott se kell ennyiszer. 30 percenkent.. egy ovodas minek kel 3-5*? most vagy tulzol,vagy valami komoly idegrendszeri probléma van. Vidd gyerek neurologushoz vagy alvas laborba.
24/27 anonim válasza:
21-es vagyok
Mi voltunk neurológusnál, alvaslaborban, azt mondták végül, hogy nyugodjak le, kevés a gyerek alvásigénye.
25/27 anonim válasza:
Hat akkor ez szivas.:! Ilyet meg nem is hallottam. Valami baja biztos van,csak gondolom nem diagnosztizalhato elteres. Kitartast.
26/27 anonim válasza:
Vagy csak ők nem tudták diagnosztizálni. Én elvinném máshova is, mert ez így nem normális élet.
27/27 anonim válasza:
Biztos van valami idegrendszeri probléma azoknál a gyerekeknél, akik nem alszanak. Ha ez normális lenne, akkor nem tiltaná a nemzetközi jog az alvásmegvonással történő kínzást. Ami börtönben többszörös gyilkosoknál tilos, az hogy lenne már normális csak azért mert gyerek született.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!